Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 sep 2024, 13:08

Bianca Giurca, noua concurenta Casa Iubirii

Sursa: Kanal D

Bianca Giurcă este noua concurentă a emisiunii „Casa Iubirii”, iar aceasta își caută jumătatea după ce în urmă cu un an a trecut printr-o despărțire dureroasă.

Bianca Giurcă a decis să înceapă aventura emisiunii „ Casa Iubirii ”, unde aceasta speră să își găsească jumătatea la aproximativ un an de la despărțirea de iubitul ei, alături de care a participat la o emisiune de cuplu. Iată tot ce trebuie să știți despre noua concurentă din „Casa Iubirii”.

Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii

Bianca Giurcă face parte din familia „Casa Iubirii”, emisiune ce își propune ca participanții să se conecteze la nivel romantic.

Noua concurentă a decis să pună capăt singurătății după un an de la despărțirea dureroasă prin care a trecut, iar aceasta a considerat că emisiunea „Casa Iubirii” este locul perfect în care să își caute jumătatea.

De menționat este că Bianca a venit în „Casa iubirii” cu gândul la un anumit concurent, dar noua concurentă dorește să păstreze suspansul.

„M-am înscris în Casa iubirii pentru un anumit băiat, dar nu vreau să vă spun încă despre cine este vorba, vreau să vă cunosc pe fiecare dintre voi iar mai apoi, în funcție de părerile

pe care mi le voi face, să vă spun cine este băiatul respectiv și dacă am adăugat un băiat în topul meu”
, a spus Bianca.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Bianca Giurcă are 26 de ani, iar tânăra nu este străină expunerii în mediul online, deoarece aceasta postează regulat pe pagina ei oficială de Instagram și TikTok, acolo unde are 199.000, respectiv 299.000 de urmăritori. Deși aceste platforme sociale îi aduc un venit lunar, Bianca Giurcă a muncit încă de la 15 ani pentru a deveni independentă financiar, fiind astfel animatoare pentru copii, ursitoare, bonă, manichiuristă, iar mai apoi ca dealer într-un cazino online. 

Citește și: Lorena și Laurențiu, primele declarații despre despărțire. Foștii concurenți de la Casa Iubirii au dezvăluit adevăratele motive pentru care au pus punct relației: „Nu are rost să continuăm așa”

Munca nu a oprit-o din a termina studiile, iar după finalizarea liceului aceasta a urmat cursurile Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, oraș în care s-a și stabilit.

La ce emisiune a participat alături de fostul iubit

Bianca Giurcă nu se află pentru prima oară pe micile ecrane, după ce anul trecut a participat la o emisiune de cuplu alături de fostul ei iubit, Marius Moise. Relația dintre cei doi a stârnit în acea perioadă foarte multe păreri controversate, ținând cont că între Bianca Giurcă și Marius Moise există o diferență de vârstă de 10 ani. 

Bianca Giurcă și Marius Moise au participat în cadrul acestei emisiuni de cuplu pentru a își dovedi că relația pe care o au se bazează pe  încredere, însă lucrurile nu au mers conform planului. Marius Moise a rezistat câteva zile înainte să facă primele greșeli față de viitoarea concurentă din „Casa Iubirii”, moment în care lumea Biancăi Giurcă a fost dată peste cap.

După o scurtă perioadă în care tânăra de 26 de ani a suferit după bărbatul pe care îl iubea, aceasta a decis să își vadă de viață și să se bucure din plin de experiențele pe care le are de trăit în continuare, astfel s-a apropiat de Alin Simoiu pe parcursul emisiunii, însă nu și după terminarea acesteia. Deși Bianca Giurcă a venit la emisiune într-o relație, aceasta a plecat singură, dorindu-și să se concentreze asupra propriei persoane, însă acum își caută sufletul pereche la Casa Iubirii.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.