Cine este Bianca, prima concurentă care a pășit în Casa Iubirii: „Sunt sufletul petrecerii, oamenii mă vor în jurul lor”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 04 ian 2023, 00:50

Bianca Mitroi, prima concurentă din Casa Iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Bianca Mitroi este prima concurentă care a intrat în Casa Iubirii și, evident, emoțiile au fost uriașe pentru ea. Cine este, de fapt, Bianca din Casa Iubirii și ce planuri de viitor are?

Bianca Mitroi este concurentă în primul sezon al emisiunii Casa Iubirii care începe la Kanal D luni, 4 aprilie 2022, de ora 10:00. Bianca este prima fată care a pășit în Casa Iubirii, locul în care 7 fete și 7 băieți vor încerca să își găsească marea dragoste.

Cine este Bianca din Casa Iubirii?  

Bianca este concurentă în Casa Iubirii și este gata să întâlnească dragostea adevărată.

Bianca Mitroi din Casa Iubirii este prima concurentă care a pășit în Casa Iubirii și spune despre ea că oriunde merge este sufletul petrecerii.

Bianca Mitroi, concurenta din Casa Iubirii, vine din Drobeta Turnu Severin, însă locuiește în București. Bianca din Casa Iubirii se descrie ca fiind o fire diferită, plină de energie, sinceră și foarte sensibilă. A intrat în Casa Iubirii cu gândul să își întâlnească marea iubire și este convinsă că, în cele din urmă, acest lucru se va întâmpla. 

Citeste si: EXCLUSIV! Iolanda, prima concurenă din Casa Iubirii care a izbucnit în lacrimi. Cum a impresionat-o pe Andreea Mantea cu povestea ei de viață

Ce meserie are Bianca, noua concurentă din Casa Iubirii? 

Bianca din Casa Iubirii a absolvit Școala Populară de Arte, este solistă de muzică de petrecere și deși este obișnuită cu lumina reflectoarelor, concurenta a pășit emoționată în Casa Iubirii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Am puține emoții. Aștept prințul, să fie pe cal alb, dacă se poate. Sunt obișnuită cu camerele, doar că este o postură nouă pentru mine. Iubirea adevărată înseamnă sentimentul acela profund, vreau să mă cucerească mental. Bunătatea mă atrage foarte mult, să știu că este acolo pentru mine când am nevoie de el.

Dacă se poate brunet.”, a spus Bianca, concurenta din Casa Iubirii.

Bianca își dorește ca în Casa Iubirii să găsească un bărbat care să o înțeleagă, să îi ofere stabilitate și să o facă să se simtă iubită. Când vine vorba despre calități, Bianca, concurenta din Casa Iubirii, spune că este sinceră, loială și că devotamentul o caracterizează în relația cu cei din jur. Cu toate acestea, concurenta recunoaște că are și un mare defect, este foarte impulsivă. 

Când vine vorba despre bărbatul perfect, Bianca nu este deloc pretențioasă din punct de vedere fizic, aceasta dezvăluind că pune accentul mai mult pe caracter. 

Citeste si: Primele imagini cu concurenții din Casa Iubirii: "Vreți să le cunoașteți pe fete?" Marele reality-show de la Kanal D începe mâine de la ora 10:00