Cine este Bogdan, noul concurent din “Casa iubirii”: Recent s-a despărțit de fosta sa iubită

Author: Cristina Mocanu

Bogdan este noul concurent al sezonului trei din “Casa iubirii”.

Sursa: Sursă Kanal D

Luni, 14 ianuarie 2024, începe un nou sezon al emisiunii “Casa iubirii”, difuzat la Kanal D.

Cu talentul său de a cânta la orgă și clape într-o trupă specializată în evenimente private și nunți, Bogdan se pregătește să aducă o notă de emoție și autenticitate în casa iubirii, sperând să găsească într-o fată acea conexiune specială care să împărtășească pasiunea sa pentru muzică.

Cine este Bogdan din sezonul trei al show-ului “Casa iubirii”

Sezonul trei al emisiunii "Casa Iubirii" aduce în atenția telespectatorilor o nouă poveste de dragoste, iar protagonistul său, Bogdan, un tânăr talentat în vârstă de 23 de ani din Constanța, promite să transforme căutarea dragostei într-un adevărat spectacol. Cu

o pasiune inflamată pentru muzică, Bogdan va intra în competiția inimilor în speranța de a găsi o parteneră care să împărtășească și să aprecieze această dragoste pentru sunete.

Bogdan nu este doar un concurent obișnuit, ci un muzician talentat ce cântă la orgă și clape într-o trupă specializată în evenimente private și nunți. Născut din această conexiune profundă cu muzica, el aduce un aer de autenticitate și emoție în casa iubirii.

Recent despărțit de o fată pe care o considera prea posesivă, Bogdan intră în emisiune cu inima deschisă și cu speranța de a găsi dragostea adevărată.

Citește și: Nona de la „Casa iubirii”, hotărâtă să ia lucrurile de la zero! Fosta concurentă a luat o decizie care îi va schimba radical viața

Noul sezon din “Casa iubirii” începe luni și este prezentat de Andreea Mantea

Andreea Mantea, prezentatoarea carismatică a emisiunii, se pregătește să îl ghideze pe Bogdan, dar și pe ceilalți concurenți prin drumul plin de provocări și momente emoționante al sezonului trei din "Casa Iubirii". Cu aproape 300 de zile de intensitate maximă și a fiorilor dragostei în spate, sezonul anterior s-a încheiat duminică, 14 ianuarie, unde finaliștii au plecat acasă cu marele trofeu în valoare de 75.000 de lei fiecare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Luni, 15 ianuarie, va marca premiera celui de-al treilea sezon al emisiunii, unde Bogdan și alți nouă concurenți vor păși în casa dragostei, fiecare având propriile lor speranțe și vise legate de dragoste. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, între orele 10:00 și 16:30, și în weekend, sâmbătă și duminică, între orele 16:00 și 19:00. Fiecare episod aduce cu sine doza săptămânală de romantism și dramă, susținută de emoțiile autentice ale concurenților care își caută jumătatea.

Căutarea adevăratei iubiri nu se oprește odată cu încheierea celui de-al doilea sezon. Post-finală, Andreea Mantea împărtășește entuziasmul pentru noii concurenți, descriindu-i ca fiind "tineri, frumoși și nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viața.” Noul sezon al "Casa Iubirii" promite să aducă noi relații, momente intense și, desigur, multă iubire.

Citește și: „O să-mi vină să plâng”. Andreea Mantea, copleșită de emoții în „Casa iubirii”! Concurenții sezonului 2 și-au luat „la revedere” și se pregătesc de Marea Finală

Așadar, pentru fanii emisiunii "Casa Iubirii," este un must-watch. Noul sezon începe luni, 15 ianuarie, de la ora 10:00, doar la Kanal D. Andreea Mantea promite o experiență de neuitat, plină de emoții și surprize, în această căutare intensă și captivantă a adevăratei iubiri, iar Bogdan va fi în centrul atenției, oferind o notă muzicală inedită în căutarea sa pentru sufletul pereche.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?