Cine este Bogdana, presupusa iubită româncă a lui Michele Morrone. Cum au fost fotografiați cei doi și cum a reacționat Nikita: „Să mă facă geloasă...”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 sep 2024, 14:41
colaj michele morone si bogdana tancau-nikita in oglinda Foto(6)

Michele Morrone a apărut în compania unei alte femei

Sursa: cancan.ro; captură YouTube theXclusive

Michele Morrone, celebrul actor italian cunoscut pentru rolul său din „365 de zile”, a stârnit un nou val de controverse după ce a pus capăt relației cu partenera sa italiană, Moara Sorio, pentru a începe o posibilă poveste de dragoste cu o româncă, scrie Cancan.

Spre dezamăgirea Nikitei, noua cucerire a lui Michele Morrone ar fi Bogdana Tancău, relatează  Cancan. Aceasta este o antrenoare de fitness din România, cunoscută pentru colaborările sale cu frații Tate. 

Cum au fost fotografiați Michele Morrone și Bogdana Tancău

Relația dintre Michele Morrone și Moara Sorio părea solidă, dar recentul său interes pentru Bogdana a schimbat complet peisajul.

Potrivit Cancan, cei doi au fost surprinși împreună într-o vacanță în Grecia, unde actorul nu a ezitat să își etaleze presupusa iubită în fața turiștilor curioși. 

Deși acesta nu a făcut nicio declarație oficială despre posibila relație cu antrenoarea, fotografiile publicate pe conturile sale de social media cu picioarele ei par să vorbească de la sine. Ba mai mult, marți, pe 3 septembrie, actorul a postat o serie de fotografii din București, ceea ce poate sugera o posibilă vizită acasă la presupusa lui parteneră.

Citește și: Cine este Michele Morrone, râvnitul actor din filmul „365 de zile”. Detalii despre viața amoroasă și orientarea sexuală a actorului italian

Cum au reacționat Nikita și Moara Sorio când l-au văzut pe Michele Morrone la Brațul Bogdanei Tancău

În timp ce presa vuiește în legătură cu posibila relație a lui Michele Morrone cu Bogdana Tancău, reacțiile nu au întârziat să apară.

Nikita, vedeta din România care, în perioada recentă, a susținut că ar fi trăit o poveste de iubire cu actorul italian, a interpretat noua legătură ca fiind o încercare a acestuia de a o face geloasă. Nikita crede cu tărie că actorul nu a uitat de ea și că relația cu Bogdana ar fi doar o manevră pentru a atrage atenția.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Vezi pozele cu Michele Morrone și Bogdana Tancău  aici.

„Nu-mi pasă de el. Mă plimb prin oraș cu bodyguarzii mei. Nu mă interesează cu cine umblă el. Eu sunt Nikita, o persoană asumată și nu trăiesc pentru nimeni, decât pentru copiii mei! A folosit-o pe Bogdana ca să vină la mine (n.r. în București).

Eu nu sunt jucăria lui. Sunt o femeie independentă și cu onoare peste tot în lume. A chemat-o pe Bogdana ca să mă facă geloasă”, a declarat Nikita, citată de Spynews.

Vezi pozele cu Michele Morrone și Bogdana Tancău  aici.

Fosta iubită a lui Michele Morrone, Moara Sorio, nu a rămas, nici ea, indiferentă la fotografiile cu el și Bogdana Tancău, așa că a decis să-l „șteargă” din viața ei virtuală, astfel a încetat să-l mai urmărească

pe Instagram. Actorul i-a răspuns în același mod și, la rândul său, a eliminat-o din lista de urmăriri, dar totuși, Michele Morrone a păstrat câteva amintiri împreună cu ea.

De asemenea, aceasta a scris pe rețelele sociale un mesaj cu subînțeles, care pare să-i fie dedicat actorului: „Dacă te întorci în trecut și repari toate greșelile pe care le-ai făcut atunci o sa te ”anulezi” pe tine însuți”.