Cine este Borlan Sofian Cătălin, bărbatul care a fost dat dispărut de familie pe rețelele sociale: „Vă rugăm!” Tânărul se afla în Franța și trebuia să ajungă în România

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 07 mar 2024, 19:06

Borlan Sofian Cătălin a fost dat dispărut de familie pe rețelele sociale: „Vă rugăm!” Tânărul se afla în Franța și trebuia să ajungă în România

Sursa: TikTok

Borlan Sofian Cătălin, un tânăr român în vârstă de 26 de ani, a dispărut fără urmă în Franța, iar familia sa lansează un apel disperat pentru a obține orice informație care ar putea ajuta la găsirea lui.

Tânărul ar fi trebuit să ajungă acasă în Călărași, România, la mijlocul lunii februarie, însă ultimul loc unde a fost văzut a fost în Parthenay, Franța.

Cătălin a dispărut misterios în Franța. Rudele fac un apel disperat

Potrivit informațiilor disponibile, tânărul ar fi trebuit să călătorească cu autocarul din Angers, situat la aproximativ 300 de kilometri distanță de Paris, spre destinația sa din Călărași.

Cu toate acestea, ultima persoană care l-a văzut pe Sofian a fost un alt român care l-a însoțit la autogară, iar acesta nu a informat familia cu privire la orice posibilă schimbare a traseului său.

La două săptămâni de la dispariție, familia lui Borlan Sofian Cătălin a apelat la comunitatea din diaspora prin intermediul paginii de Facebook "Voluntari în Europa", cerând ajutorul și sprijinul oricui ar putea oferi informații despre tânărul dispărut.

Citește și: Două românce, mamă și fiică, sunt date dispărute după incendiul din Valencia: Administratorul blocului “Nu știm dacă erau în casă. Cert nu știm lucrul ăsta...”

„Se face apel la persoanele care au călătorit în noaptea de 16 spre 17 februarie cu autocarul companiei FLIXBUS, care pleca din Angers către Călărași, să contacteze familia tânărului cu orice informație relevantă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oricine observă sau are informații despre Borlan Sofian Cătălin este rugat să anunțe de urgență autoritățile.

Apelurile pot fi făcute prin intermediul numărului unic de urgență 112, iar persoanele care dețin detalii suplimentare sunt încurajate să se prezinte la cea mai apropiată secție de Poliție pentru a furniza informații cruciale care ar putea ajuta la rezolvarea cazului. Familia și prietenii sunt în așteptarea oricăror indicii care ar putea duce la găsirea lui Borlan Sofian Cătălin și îl îndeamnă pe oricine poate ajuta să contribuie la aducerea acestuia acasă în siguranță.”

Cei care îl recunosc pe Cătălin sunt rugați să apeleze poliția

De asemene, familia lui Sorin a transmis un mesaj pe rețelele sociale, în care fac apel disperat pentru găsirea acestuia. 

„Bună seara! El este nepotul meu Borlan Sofian Cătălin și nu mai știm nimic despre el de pe data de 16 februarie. Știm despre el că urma să ia autocarul în noaptea de 16 spre 17 februarie, din Angers spre Călărași la ora 1:35 cu agenția FLIXBUS, ultimul loc unde a locuit fiind în Parthneay. 

Dacă este cineva în grup care a călătorit cu această cursă în acea noapte și ne poate da detalii, vă rugăm frumos să ne contactați. 

A fost dat dispărut la Poliția Călărași, România, urmând ca mâine să luăm legătura cu această firmă de transport și Ambasada României din Franța. Vă rugăm să ne îndrumați și dacă cineva l-a văzut sau are vreo informație despre el, contactați-mă,” a scris mătușa lui Sorin, pe contul de TikTok.

@danielastan44 Bună seara! El este nepotul nostru Borlan Sofian Cătălin, și nu mai știm nimic despre el de pe data de 16 februarie. Știm despre el ca urmă să ia autocarul în noaptea de 16spre 17 februarie, din Angers spre Călărași la ora 1:35 cu agenția FLIXBUS, ultimul loc unde a locuit fiind în Parthneay. Dacă este cineva în grup care a călătorit cu această cursa în acea noapte și ne poate da detalii vă rugăm frumos să ne contactați. A fost dat dispărut la Poliția din Călărași, România, urmând ca mâine să luăm legătura cu această firmă de transport și Ambasadă României în Franța. Vă rugăm să ne îndrumați și dacă cineva l-a văzut sau are vreo informație despre el contactați-mă. #share ♬ sunet original- Daniela Stan

Citește și: O mamă și-a pierdut copilul în mulțime, apoi și-a amintit un truc salvator de pe TikTok: „Primul meu instinct a fost să o strig pe nume”

Cei care au orice informație despre Sorin sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.