Cine este Botiz Raul Mircea, muncitorul în construcții de la „Insula de 1 Milion": Regretă că nu a investit în cryptomonede și își dorește să devină independent financiar și să călătorească

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 mar 2024, 07:14

Botiz Raul Mircea participă la „Insula de 1 Milion" 

Sursa: Sursă Kanal D

Raul a ales să se înscrie la emisiunea  „Insula de 1 Milion" pentru că își dorește să călătorească și să se depășească pe el însuși.

Este muncitor în construcții, dar iubește să călătorească așa că, Raul, a ales să se înscrie la „Insula de 1 Milion" cu gândul de a se depăși pe el însuși și să lupte pentru el.

Cine este muncitorul în construcții de la „Insula de 1 Milion", Botiz Raul Mircea?

Raul (Botiz Raul Mircea) are 26 de ani și locuiește în Arad. Acesta a terminat Liceul Tehnologic Electronica și Automatizări.

În prezent bărbatul lucrează în construcții, mai exact dă la betonieră.

Raul este gata să înfrunte provocările insulei și să lupte pentru a-și transforma visurile în realitate. Despre el spune că este pasionat de pescuit, baschet și fotbal(la fotbal se pricepe cel mai bine).

Raul se descrie ca fiind descurcăreț, curajos, muncitor rapid, dar și frumos.

Legat de defectul său, concurentul a precizat că fumatul este cel care îi dă mari bătăi de cap și este genul de persoană care cedează atunci când este multă presiune în jurul său.

Cu o înălțime impunătoare de 1.92 metri și o greutate de 82 de kilograme, este un concurent de temut în orice competiție. Cu toate acestea, lumea îl percepe adesea ca fiind liniștit, ceea ce îl ajută să-și ascundă strategiile și să acționeze în momentele potrivite.

În spatele firii sale aparent liniștite se ascunde o dorință arzătoare de aventură și explorare. Raul își dorește foarte mult să călătorească și să descopere lumi noi, iar participarea la "Insula de 1 Milion" îi oferă ocazia perfectă de a-și îndeplini acest vis.

Cu toate că frica de a rămâne singur îl bântuie uneori, determinarea sa de a lupta pentru propriile obiective este mai puternică.

Raul spune că este extrem de sensibil atunci când vine vorba de animale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, bărbatul iubește să facă sport, acesta făcând mișcare aproape zilnic, iar în trecut a practicat wrestling Greco-roman.

Cel mai mare regret al său este că nu a investit în cryptomonede, iar dacă ar putea să dea timpul înapoi ar face acest lucru.

Cel mai mult, la cei din jurul său apreciază loialitatea, empatia și generozitatea. Visul său cel mai mare este să devină independent financiar.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Viața personală a lui Botiz Raul Mircea

În prezent este singur, nefiind implicat în nici o relație. Acesta are 2 frați mai mari, iar ambii sunt mecanici auto.

Despre tatăl său spune că acesta muncește la o fermă, în timp ce mama lui stă acasă deoarece are anumite probleme de sănătate care nu îi permit să lucreze.

S-a decis să vină la emisiune datorită preietnului său Șipoș Alexandru, care participă și el la „Insula de 1 Milion". Cei doi se cunosc de la vârsta de 12-13 ani și au împreună multe amintiri, dar și peripeții prin care au trecut. Concurenții au mers pe jos de la Arad până la Costinești.

Botiz Raul Mircea a declarat că participă la „Insula de 1 Milion" pentru că vrea să se depășească pe el și vrea să lupte pentru el.