Cine este Cansu Dere, cea care va da viață personajului Asya în serialul ”Infidelul”, de la Kanal D. Celebra actriță arată impecabil la vârsta de 40 de ani

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 01 aug 2022, 22:45

Cine este Cansu Dere, cea care va da viață personajului Asya în noul serial ”Infidelul”

Sursa: Instagram Cansu Dere

Cansu Dere va reveni pe micile ecrane într-o nouă producție de excepție, care va fi difuzată din 17 august, la Kanal D.

Cansu Dere este un nume cu rezonanță în rândul iubitorilor de seriale turcești din România. Actrița și-a câștigat notorietatea la noi odată cu difuzarea la Kanal D a producției fenomen“Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl), în rolul Firuze. Totodată, aceasta a putut fi urmărită și în serialul ”Ezel”, difuzat tot de Kanal D.

Cine este Cansu Dere, cea care o va interpreta pe Asya Arslan în serialul turcesc ”Infidelul”

Cansu Dere s-a născut în Ankara, Turcia, la data de 14 octombrie 1980 și este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, drept dovadă, la vârsta de 41 de ani, vedeta arată impecabil.

Citeste si: Cine este Caner Cindoruk, Volkan din ”Infidelul”, noul serial care va fi difuzat la Kanal D. Detalii incredibile despre viața actorului

Debutul în televiziune l-a avut în anul 2004, pe când era studentă la Facultatea de Arheologie, fiind aleasă la casting pentru un rol într-un serial.

În anul 2006 a fost contactată pentru a juca rolul Silei în serialul cu același nume ”Sila” (”Puterea Destinului”), care a fost filmat până în anul 2008.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cansu Dere a putut fi urmărită de-a lungul timpului în mai multe producții de succes precum: ”El Yazisi”,  ”Yahsi bati”, ”Ezel”, ”Sila/ Puterea destinului” și “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl.

Din 17 august, Cansu Dere va putea fi urmărită într-o nouă producție de succes de la Kanal D, ”Infidelul”, care spune povestea tulburătoare a femeii care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect.

Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariția în viața sa.

Citeste si: Din 17 august, un nou serial turcesc tulburător va cuceri inimile românilor: “Infidelul”! Cansu Dere, actriţa din “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, în rolul principal

”Infidelul”, noul serial de la Kanal D va avea debutul pe 17 august

Noul serial de la Kanal D, care va avea deubtul pe 17 august, va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Citeste si: Renumiții actor turci, Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, nuntă atipică în Germania! Iată ce ținute uluitoare au purtat cei doi miri și ce locație spectaculoasă au ales pentru fericitul eveniment!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.