Cine este cantareata care a cazut in mrejele lui Alex Erbasu?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:18

In aceasta saptamana, Adelina Pestritu le-a pregatit telespectatorilor o informatie bomba. Un nou cuplu monden isi face debutul in aceasta saptamana la “D Paparazzi”. Imagini in premiera cu cei doi amorezi veti vedea duminica, de la 19.45, la Kanal D.

O noua bomba sta sa explodeze in show-biz-ul romanesc. Reporterii “ D Paparazzi “ au descoperit un nou cuplu monden. Alex Erbasu este unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Romaniei, iar femeia care i-a trezit interesul este o celebra cantareata.

 

Cine este bruneta care i-a incins imaginatia craiului Alex Erbasu, aflati duminica, 29 aprilie, de la 19.45, la “D Paparazzi”.

Adelina Pestritu va asteapta duminica seara la Kanal D sa va arate cine este femeia cu care s-a distrat Alex Erbasu pret de o noapte intr-un club celebru din Capitala. 

                        

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Nu ratati, duminica, 29 aprilie, de la 19.45,

emisiunea “ D Paparazzi ” prezentata de Adelina Pestritu, la Kanal D!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.