Cine este cântăreața cu care Andi Constantin a avut o relație! Ce nu suportă vedeta la o femeie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 apr 2022, 11:46

Andi Constantin nu are o iubita in acest moment

Sursa: Instagram

Andi Constantin a vorbit despre una din relatiile pe care le-a avut cu o cantareata din showbiz-ul autohton.

Andi Constantin, unul dintre cei mai ravniti barbati din showbiz-ul autohton a dezvaluit ca in acest moment nu are o relatie si nu isi doreste neaparat una. Insa, in trecut a avut o relatie cu o persoana publica.

"Eu cand sunt indragostit, sunt de o singura femeie. Nu mai am ochi pentru altcineva. Sunt fidel chiar si cand am un crush. Asa sunt construit. Dar asa functionez eu.

Da, am avut o relatie cu o persoana publica, eram prea copii. Aveam 21 de ani, ea este in continuare cunoscuta, este cantareata."

Citeste si: Andi Constantin, dezvaluiri în premieră, despre iubita din realitate: "Televiziunea mi-a destrus viața socială!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andi Constantin: "Nu imi place o femeie cicalitoare"

Nu imi plac femeile cicalitoare. Respect o femeie care are incredere in ea si sa nu isi reverse frustrarile pe mine, sa iti respecte spatiul tau. Cand te duci la un eveniment, nu esti controlat la 5 minute la telefon. Un barbat se indeparteaza daca o femeie face asta. Am fost asociat cu acel show matrimonial, dar am fugit de aceasta eticheta, imi doream sa fiu un alt Andi si se pare ca oamenii au vazut al Andi in alt show," a

dezvaluit Andi Constantin pentru canalul online wownews.

Acum nu exista o femeie in viata mea din postura de iubita. Sa nu se inteleaga ca am mai multe iubite. Sunt persoane care s-ar ingrijora dupa Gala RFX. Sunt deschis, dar am o viata destul de focusata pe televiziune, pe acest hobby, imi fac o platforma in care oamenii sa afle de beneficiile stilului vegan.

M-am intalnit cu femei cu care mi-as dori sa am o relatie, nu e doar despre mine si nu e corect. Imi place de cineva, am o afinitate, dar trebuie sa fie de comun acord. Sunt o persoana cu un grad de risc ridicat. Nu prezint siguranta. Pozitia mea este una destul de delicata.

Citeste si: EXCLUSIV! Care este relația surorii Andreei Mantea cu David, fiul prezentatoarei reality-show-ului Casa Iubirii. Vedeta TV a dezvăluit totul

Andi Constantin: "Imi place de cineva, am o afinitate"

Da, am vorbit si m-am vazut cu femei care mi-au scris. Nu este sanatos. Daca ne vedem pe o platforma media, mi se pare foarte sec, aceasta relationare. Mi se pare prea simplu. Acel social media este benefic, dar statistic, probabilitatea ca cineva sa imi scrie, este foarte rara", a declarat Andi.