Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi, cu 20 de ani mai tânără! Șatena ar fi fost înșelată de fostul soț cu Andreea Bostănică

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 iul 2024, 13:12

Alex Bodi are o nouă iubită. Aceasta e cu 18 ani mai tânără ca afaceristul 

 
Sursa: Instagram

După despărțirea de Ema Uta, Alex Bodi pare că și-a găsit din nou fericirea, de data aceasta în brațele unei frumoase moldovence, care este cu 20 de ani mai tânără.

Ema Uta a rămas doar o parte din trecutul lui Alex Bodi, deoarece acesta are acum o nouă iubită, pe numele ei Caterina. Tânăra este cu 18 ani mai tânără și este din Republica Moldova.

Citește și: Cum își crește Alex Bodi fiicele: „Nu am avut posibilități”. Afaceristul vrea ca și fetele lui să afle ce înseamnă modestia

Cine este noua iubită a lui Alex Bodi

Noua parteneră a afaceristului este Caterina Ciorba, cunoscută în mediul online drept Kathryn C, originară din Republica Moldova, dar stabilită între București și Dubai. Caterina are 20 de ani și e o prezență remarcabilă pe rețelele sociale, având o comunitate mare pe Instagram și TikTok.

Caterina Ciorba a devenit virală pe TikTok datorită videoclipurilor în care apare alături de mama ei, și ea foarte cunoscută online.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Acum, Alex Bodi și Caterina par să fie foarte apropiați, afișându-se împreună în mediul online și lăsând să se înțeleagă că între ei există mai mult decât o simplă prietenie.

Caterina ar fi fost înșelată de soțul ei cu Andreea Bostănică

Potrivit actualitate.net, Caterina a fost căsătorită cu un afacerist moldovean, însă mariajul lor s-a destrămat după ce bărbatul ar fi avut o aventură cu influencerița Andreea Bostănică.

Citește și: „Am uitat inelul acasă”. Prin ce peripeții a trecut Alex Bodi înainte de a o cere în căsătorie pe Ema Uta. La ce soluție a apelat afaceristul pentru a-și duce planul la bun sfârșit

Pe 17 aprilie 2023, Caterina a fost cerută în căsătorie de Noigasad. Totuși, pe 28 iulie 2023, Andreea Bostănică ar fi călătorit cu avionul personal al soțului Caterinei către Mykonos, unde au petrecut cinci zile. La nici două luni de la aceste evenimente, Caterina și soțul ei au divorțat, despărțirea fiind pusă pe seama infidelității bărbatului cu Andreea Bostănică.

În decembrie, Andreea și afaceristul au fost într-o altă vacanță, de această dată în Dubai.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.