Cine este cea mai importantă femeie din viața lui Akif Atakul din serialul „Totul pentru familia mea”. Celil Nalçakan a făcut dezvăluirea pe instagram

Author: Amalia Georgescu
Celil Nalçakan, actorul care joacă în serialul „Totul pentru familia mea”
Sursa: instagram Celil Nalçakan

Celil Nalçakan, cel care îl interpretează pe Akif Atakul în serialul „Totul pentru familia mea”, a dezvăluit că există o femeie care ocupă un loc important în viața lui. Despre cine este vorba?

Celil Nalçakan este foarte activ pe contul său de instagram, acolo unde le face dezvăluiri din viața sa personală celor 1 milion de prieteni virtuali. Astfel, într-o postare recentă, actorul care îl interpretează pe Akif Atakul în serialul „Totul pentru familia mea” a dezvăluit cine este femeia care are un loc special în inima sa.

Cine este și cum arată sora lui Celil Nalçakan? 

Celil Nalçakan, unul dintre actorii care joacă în serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, a dezvăluit pe contul personal de instagram că are o relație cu adevărat specială cu sora lui mai mică. Celil Nalçakan și-a luat în serios rolul de frate mai mare, astfel că este foarte grijuliu și protector cu sora lui, Esranur Nalçakan. Actorul a încărcat pe instagram o fotografie în care apare alături de sora lui, iar la descriere a scris un mesaj emoționant. 

„Nu există un adjectiv mai potrivit în viața asta decât să fiu fratele mai mare al lui Esranur. Îmi e așa de dor de tine, camaradul meu atunci când dau de probleme și singurul meu confident”, este mesajul pe care l-a postat pe instagram actorul Celil Nalçakan. 

Astfel, dacă în serialul „Totul pentru familia mea” interpretează un personaj negativ, Akif Atakul fiind un bărbat lipsit de scrupule, în realitate, Celil Nalçakan se pare că este foarte sensibil și atent la nevoile celor mai importante persoane din viața lui. 

Sora actorului Celil Nalçakan este mai mică decât acesta cu 17 ani, astfel că în anul 2022 a împlinit vârsta de 27 de ani. Actorul a mărturisit, într-o postare mai veche, că venirea pe lume a surorii lui a reprezentat o adevărată binecuvântare pentru el și că se bucură în fiecare moment că au o relație atât de apropiată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Harika din serialul Totul pentru familia mea, schimbare radicală de look, la scurt timp după căsătorie! Iată cum arată celebra actriță Gözde Türker, în prezent! Fanii săi au fost uluiți!

Celil Nalçakan, actorul care joacă în serialul „Totul pentru familia mea”

Noul serial difuzat la Kanal D este „Totul pentru familia mea”, o poveste care prezintă lupta pentru supraviețuire a patru frați care au rămas orfani.

În acest serial, actorul Celil Nalçakan, în vârstă de 44 de ani, îl interpretează Akif Atakul, un bărbat care are o poziție înaltă în societate și care profită de acest lucru pentru a ascunde ilegalitățile pe care le face. 

Actorul Celil Nalçakan s-a născut pe 10 iunie 1978 în Sivas, Turcia. Mama sa a fost profesoară, iar tatăl său tehnician electrician. După ce a terminat liceul, actorul a urmat facultatea de Geologie, însă după 7 ani, acesta a realizat că drumul pe care trebuie să îl urmeze este altul, așa că s-a înscris la Sivas State Theatre.

A urmat studii de teatru, dar și de turism în paralel. Și-a început cariera în actorie în 2006, iar de-a lungul timpului a reușit să își construiască o carieră de succes, devenind unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă de-a lungul celor șase ani de activitate in showbiz! Iată cum arăta Halit Özgür Sarı la debutul său în modeling, în anul 2016!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.