Cine este Cecilia, polițista din Buzău, care s-a împușcat în cap, imediat după ce și-a dus copiii la școală. Cu o seară înainte, aceasta ar fi avut o ceartă cu soțul

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 oct 2022, 16:43

Cine este Cecilia, polițista din Buzău, care s-a împușcat în cap, imediat după ce și-a dus copiii la școală

Cecilia este polițista din Buzău de doar 36 de ani care și-a pus capăt zilelor, imediat ce și-a dus copiii la școală. Zgomotul împușcăturii a fost auzit de către vecini, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Cecilia, o polițistă din Buzău de doar 36 de ani, s-a împușcat în cap cu arma din dota re și a fost găsită de soțul ei, într-o baltă de sânge.

Polițista din Buzău s-a împușcat în cap, imediat ce și-a dus copiii la școală

Cecilia și-a lăsat familia în lacrimi, deși niciunul din gesturile din ultima vreme nu părea să prevestească tragedia pe care urma sa o creeze, chiar în această dimineață, 31 octombrie.

Aceasta locuia în Buzău și avea doi copii: un băiat de cinci ani și o fată de zece ani. Colegii ei nu aveau nimic rău de spus despre ea și, la locul de muncă, era cunoscută ca fiind o persoană muncitoare și liniștită.

Femeia de 36 de ani și-a dus copiii la școală și, imediat ce a ajuns acasă, a pus mâna pe arma din dotare și, fără să stea pe gânduri, s-a împușcat în cap.

Vecinii și-au dat seama imediat că ceva este în neregulă, deoarece împușcătura s-a auzit foarte puternic.

Citeste si: Cine a fost jurnalista rusă Svetlana Babaieva împușcată mortal într-un poligon din Crimeea

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cecilia nu a mai putut fi salvată

Medicii s-au deplasat la fața locului, dar, din nefericire, nu au mai putut face nimic pentru aceasta și au fost nevoiți să constate decesul. Nu se știe motivul pentru care polițista și-a pus capăt zilelor, dar, cu doar o zi înainte, ar fi avut o discuție aprinsă cu soțul ei din cauza geloziei acestuia.

Cecilia a lăsat în urmă un soț care trebuie să ia, acum, și locul ei în viața celor doi copii pe care îi au împreună.

Arma urmează să fie și ea examinată și a fost deschisă o anchetă, pentru a se putea stabili, cu exactitate, cauzele pentru care aceasta a recurs la gestul extrem.

Colegii Ceciliei au spus că stresul pe care îl împlică munca unui polițist îi face pe unii să ajungă în acest punct.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis, în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău. 

Citeste si: Tânăra de 16 ani din Turnu Măgurele, care a murit înjunghiată de 10 ori, era însărcinată în cinci luni. Și iubitul ei a fost ucis de același agresor

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție « Vasile Lascăr » Câmpina. 

În cauză, se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia”, a transmis IPJ Buzău.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.