Cine este cel care a ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetita de 11 ani gasita moarta langa un lan de porumb

Autor: B.M.
Actualizat: 01 mar 2024, 09:30
Mihaela Adriana Fieraru

Apar noi informatii legate de Mihaela Adriana Fieraru, copila de 11 ani din Gura Sutii care a fost gasita moarta langa un lan de porumb.

Mihaela Adriana Fieraru a disparut vineri. Copila mai avea 300 de metri pana sa ajunga acasa insa nu si-a mai facut aparitia, iar parintii ei au crezut ca a fost rapita.

Din nefericire a fost gasita ieri moarta, in apropierea unui lan de porumb, cu urme de strangulare. Autoritatile au in prezent si un suspect.

Este vorba despre un cetatean olandez, care apare pe camerele de supraveghere din Gura Sutii intr-o masina inchiriata, fix in perioada in care Adriana a disparut.

Se confirma si informatia potrivit careia suspectul a reusit sa paraseasca Romania in cursul zilei de ieri.

Trupul fetitei urmeaza sa fie dus la autopsie, unde se va stabili daca aceasta a fost si violata inainte de a fi ucisa.

Mihaela Adriana Fieraru, fata de 11 ani dispărută vineri, a fost găsită moartă

Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița care a fost dată dispărută, vineri, a fost găsită moartă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Trupul fetei a fost găsit, duminică, într-o pădure şi ar prezenta urme de violenţă. Potrivit unor surse, principalul suspect în acest caz este un cetățean olandez.

”Fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezintă urme de violenţă. În acest moment poliţiştii au un cerc de suspecţi”, potrivit IPJ Dâmbovița.

Mihaela Adriana Fieraru fusese dată dispărută mai bine de 36 de ore, timp în care zeci de poliţişti şi jandarmi din Dâmbovița au căutat-o.

Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul dintre școală și casă.

O cameră de supraveghere, instalată pe clădirea școlii, a înregistrat-o vineri la ora 17 și 19 minute, în timp ce pleca spre casă.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.