Cine este cel mai înalt băiat din reality-show-ul Casa Iubirii. Declarații explozive ale concurentului cu cea mai mare înălțime: "Vreau pe cineva să mă înnebunească"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 ian 2023, 01:50

Cine este cel mai inalt concurent din reality show-ul Casa Iubirii

Concurenții din Casa Iubirii sunt pusi pe fapte mari, așa cum au declarat și la testimoniale. Atât fetele cât și băieții își doresc o relație stabila în urma acestei competiții amoroase.

Unii dintre cei mai superstițioși concurenți din reality show-ul Casa Iubirii țin cont de toate detaliile atunci când își aleg un partener și o partenera cu care să înceapă o relație amoroasa. Așa că nu este de mirare că atât cele 7 fete cât și cei 7 băieți să nu ia în considerare unele detalii precum zodia, înălțimea, dar și preferințele în materie de culori sau îmbrăcăminte. Și daca tot veni vorba de capitolul înălțime, iată că cel mai înalt băiat din Casa Iubirii este nimeni altul decât Mihai, având 1,85 m.

Citeste si: EXCLUSIV! Incredibil ce înălțime are Kinga din reality-show-ul Casa Iubirii! Frumoasa blondă cu trupul de gimnastă a pus ochii pe Radu

Cine este cel mai inalt concurent de la Casa Iubirii

Cine e Mihai din Casa Iubirii: "Vreau pe cineva să mă înnebunească"

"Am puține emoții fiindcă e o experiență unică pentru mine.

Sincer, mă aștept să îmi găsesc o iubită, să mă accepte așa cum sunt, toate toanele mele și... ce-o vrea Dumnezeu"
, i-a spus Mihai prezentatoarei show-ului de la Kanal D, Andreea Mantea, în momentul în care a pășit prima oară în Casa Iubirii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La întrebarea "Frișcă sau cătușe", Mihai a răspuns: "Frișcă...

decât cătușe".

Mihai ar vrea ca jumătatea lui să fie creață.

Mihai a făcut cunoștință cu băieții care au intrat deja în casă și le-a spus puține lucruri despre el. Le-a povestit că a copilărit în Maramureș și că, ulterior, s-a mutat în Arad, acolo unde "oamenii sunt faini" și unde îi place mult să locuiască.

Ce inaltime au baietii din reality show-ul Casa Iubirii

Citeste si: EXCLUSIV! David, fiul Andreei Mantea, extrem de critic cu prezentatoarea TV. Ce are să îi reproșeze mereu pustiul mamei lui

La polul opus, că înălțime este Cristian, măsurând doar 1, 69 m. Și Flavius, concurentul care activează și că model este unul dintre cei mai înalți concurenți, având 1, 80 m. De altfel, cam toți cei 7 băieți din Casa Iubirii sunt foarte înalți: Robert are și el 1, 80 m, Sorin, 1, 82 m, Mihai Dunca 1, 73 și Catalin 1, 76. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.