Cine este celebra actriță din serialele turcești care l-a lăsat cu sufletul frânt pe îndrăgitul Can Yaman. Acesta visa să-i devină soție, dar ea l-a înșelat

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 07 iul 2022, 15:02

Actrița care l-a înșelat pe Can Yaman

Sursa: instagram can yaman

Cine este celebra actriță din serialele turcești care l-a lăsat cu sufletul frânt pe îndrăgitul Can Yaman. Cei doi locuiau împreună și aveau planuri de căsătorie când actrița l-a înșelat.

Can Yaman este unul dintre cei mai cunoscuți actori de seriale turcești care se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Din păcate, viața sa amoroasă nu este la fel de strălucitoare ca cea profesională, presa din Turcia relatând detaliat amănunte despre eșecurile sale amoroase.

Unul dintre cel mai răsunător eșec la acest capitol s-a produs în urma cu câțiva ani, atunci când Can Yaman a fost înșelat de femeia pe care intenționa să o ceară în căsătorie.

Află cine este celebra actriță din serialele turcești care l-a lăsat cu sufletul frânt pe îndrăgitul Can Yaman.

Citeste si: Cine este bărbatul celebru pe care frumoasa Șehrazat l-a părăsit după ce a cerut-o în căsătorie. Nimeni și nimic nu a stat în calea iubirii dintre Berguzar Korel și Halit Ergenc

Cine e actrița care l-a înșelat pe Can Yaman 

Celebritatea și faima la nivel internațional nu garantează și norocul în dragoste, iar asta a simțit-o pe pielea lui actorul de seriale turcești Can Yaman, a cărui popularitate a depășit demult granițele țării natale. 

Implicat într-o mulțime de proiecte și extrem de solicitat de producători, după ce toate serialele în care a apărut s-au bucurat de un succes răsunător, capitolul dragoste pare blestemat pentru Can Yaman, unul dintre cei mai atrăgători actori turci.

Unul dintre cele mai răsunătoare eșecuri la acest capitol a avut loc în urmă cu câțiva ani, atunci când colega de breaslă cu care trăia o frumoasă poveste de iubire și pe care intenționa chiar să o ceară de soție, potrivit presei din Turcia, l-a înșelat. 

Celebra actriță care i-a rupt sufletul lui Can Yaman este nimeni alta decât Bestemsu Ozdemir, care a devenit cunoscută grație rolurilor pe care le-a avut de-a lungul timpului în diferite seriale turcești. 

Cel mai recent rol jucat intr-un serial de televiziune a fost al avocatei Beliz, in producția  "Meryem" care s-a bucurat de un succes răsunător.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Actorul Can Yaman și colega sa de breaslă Bestemsu Ozdemir au avut o relație care a durat aproximativ 4 ani, iar în anul 2017 s-au mutat împreună, iar lucrurile păreau extrem de serioase între ei. 

Presa din Turcia a scris la momentul despărțirii că de vină pentru producerea rupturii ar fi actrița Bestemsu Ozdemir care l-ar fi înșelat pe chipeșul Can Yaman. Aceasta a negat această informație și a declarat că despărțirea s-a produs din cauza unor neînțelegeri. Can Yaman nu a vrut să comenteze pe marginea acestui subiect. 

Citeste si: Fără precedent: Ce a pățit celebrul actor turc Can Yaman la lansarea proiectului Disney Plus. Camerele de filmare au surprins totul

Can Yaman, părăsit și de ultima iubită 

Din păcate pentru celebrul actor Can Yaman, despărțirea de actrița Bestemsu Ozdemir, despre care presa din Turcia a scris că l-ar fi înșelat, nu este singur eșec amoros. Ultima lui relație s-a încheiat într-un fulgerător, exact în momentul în care apropiații se așteptau ca cei doi să facă pasul cel mare. 

Can Yaman și Diletta Leotta păreau că au relația perfectă, iar ipostazele intime în care apăreau cei doi nu au dat de bănuit nicio clipă că s-ar putea produce o ruptură în acest cuplu. 

Atât actorul cât și  femeia care a refuzat să se căsătorească cu Can Yaman  erau foarte activi pe rețelele de socializare și își țineau la curent fanii cu modul în care evolua relația de dragoste dintre ei. Tocmai de aceea despărțirea dintre ei i-a lăsat muți pe toți cei care îi îndrăgeau și care îi vedeau ca și căsătoriți pe frumoasa italiancă și pe actorul turc. 

Presa din Italia a scris că frumoasa blondă nu și-ar fi dorit să se grăbească spre pasul cel mare, având în vedere că în urmă cu ceva vreme s-ar fi despărțit de fostul ei logodnic, boxerul Daniele Scardina, tot înainte de nuntă.

Un alt lucru care ar fi creat probleme între cei doi ar fi fost mama actorului turc, care se pare că nu era de acord cu alegerea fiului ei. Mai mult, Can Yaman începuse să fie coleric și să îi facă deja scene de gelozie frumoasei sale iubite. 

 

 

Taguri: