Cine este Cercel Emilia-Mihaela, instructorul de înot pentru copii, de la "Insula de 1 Milion": A fost Campioană Națională la handbal cu CSM

Autor: Cristina Mocanu
Cercel Emilia-Mihaela participă la "Insula de 1 Milion" 
Sursa: Sursă Kanal D

Cercel Emilia-Mihaela participă la "Insula de 1 Milion" pentru mama sa și pentru că își dorește să iasă din zona de confort.

Emilia (Cercel Emilia-Mihaela) este instructor de înot pentru copii cu vârsta de la 4 luni în sus. Este o fire răbdătoare și este extrem de atentă și rapidă în mișcări, mai ales că aceasta a practicat handbalul, fiind Campioană Națională la handbal cu CSM.

Cine este Emilia, instructorul de înot de la "Insula de 1 Milion"?

Emilia s-a născut în Drobeta Turnu Severin, iar în prezent locuiește în București.

Are 27 de ani și este instructor de înot pentru copii cu vârsta de la 4 luni în sus.

În trecut a practicat handbal feminin de performanță, aceasta fiind Campioană Națională la handbal cu CSM, acest lucru fiind și cea mai mare realizare a sa. Datorită acestui sport, Emilia este o fire foarte atentă și rapidă în mișcări. Cel mai mare atu al său este răbdarea și se descrie ca fiind o fire energică, prea glumeață, tipicară, țâfnoasă uneori, sensibilă.

Cel mai mare regret al său este că nu a putut să petreacă mai mult timp cu tatăl său, chiar dacă acesta este încă în viață, iar dacă ar putea să dea timpul înapoi și-ar dori să poată schimba relația dintre părinții săi.

Printre aptitudinile sale se regăsesc dexteritatea și rapiditatea, iar printre hobby-urile sale se regăsesc gătitul, cititul și desenatul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Defectul său cel mai mare este că nu poate spune “nu” atunci când trebuie, îi este frică de înălțime și are o sensibilitate aparte atunci când vine vorba despre suferințele celor din jurul său.

Visează să aibă un bazin de înot al ei, pe care să îl administreze împreună cu mama sa. Lumea din jurul său o percepe ca fiind o fire veselă și cedează extrem de rapid atunci când lumea devine exagerat de agresivă.

Pentru Emilia banii reprezintă singura cale prin care își poate îndeplini visele.

Despre viața personal a Emiliei Cercel

Când avea doar 15 ani, Emilia a venit în București alături de mama sa, atunci când părinții săi au ales să divorțeze. Pentru că nu mai aveau unde să locuiască, au stat o perioadă la unchii săi. La un moment dat, mama sa s-a întors la tatăl ei, dar din păcate aceștia nu au reușit să se înțeleagă și au ales să se despartă. Mama Emiliei lucrează în prezent la Hornbach, iar cu tatăl ei nu a reușit să mai țină legătura din cauza relației toxice cu acesta, desi regretă că nu a reușit să petreacă mai mult timp cu

acesta. Ea este singură la părinți.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Cercel Emilia-Mihaela a ales să participe la emisiunea "Insula de 1 Milion" în primul rând pentru mama ei care și-a sacrificat toată viața pentru creșterea ei, iar în al doilea rând își dorește să poată ieși din zona de confort și să simtă că trăiește la maxim. A ales să lupte atât pentru mama ei drept mulțumire, mai ales că aceasta își dorește să o vadă la televizor, cât și pentru visul său. Dacă va reuși să câștige aceasta va putea să își construiască propria cale spre fericire și succes.