Cine este Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea. Motivul pentru care soprana a rămas singură după despărțirea de el. Între cei doi era o diferență de 9 de ani

Autor: Bianca Vidoi
ozana barabancea si cezar ionascu Foto(4)

Ozana Barabancea

Sursa: Captură YouTube

Ozana Barabancea a trecut printr-un divorț dificil în anul 2004, însă acest lucru nu a făcut-o să renunțe la speranța de a găsi iubirea adevărată.

Ozana Barabancea este o soprană celebră din țara noastră, fiind apreciată pentru talent, devotament și seriozitate. În anul 2004 aceasta a trecut printr-un divorț dificil, ținând cont că era însărcinată în patru luni cu fiica ei, însă acest moment nu a făcut-o să se oprească din a căuta iubirea adevărată. Iată cina a fost Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea.  

Cine este Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea

Ozana Barabancea nu a renunțat la iubire după divorțul ei din anul 2004. Următoarea relație cu care s-a afișat în mediul public a fost cea cu Cezar Ionașcu. Ozana Barabancea și Cezar Ionașcu au fost împreună în anul 2012, iar deși părea că cei doi se completează perfect, relația lor de iubire a durat doar 9 luni, moment în care cei doi și-au spus adio.

Prin intermediul relației cu Ozana Barabancea, Cezar Ionașcu a apărut mai mult în lumina reflectoarelor, reușind astfel să își facă numele cunoscut în media. Cezar Ionașcu a fost avocat, însă acesta a renunțat la cariera sa pentru a deveni „consultant vestimentar şi de imagine”. Fostul iubit al Ozanei Barabancea postează destul de des și pe rețelele sociale, împărțind internetul în două din cauza părerilor sale controversate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Ozana Barabancea are un nou look: a slabit 35 de kilograme! Iata ce planuri de viitor are cantareata VIDEO

Despărțirea dintre Ozana Barabancea și Cezar Ionașcu a ajutat-o foarte mult pe soprană, fiind momentul în care a început transformarea ei fizică. În acea perioadă a decis să integreze în stilul ei de viață mai multe elemente sănătoase, reușind astfel să slăbească 59 de kilograme.

Deși Ozana Barabancea și Cezar Ionașcu au decis să meargă pe drumuri separate, bărbatul i-a fost alături sopranei pe parcursul călătoriei sale personale, potrivit click.ro.

Motivul pentru care soprana a rămas singură după despărțirea de el

Ozana Barabancea a avut mai multe relații cu bărbați mai tineri decât ea, iar Cezar Ionașcu a fost unul dintre ei, existând o diferență de 9 ani.

După aproximativ 9 luni de relație cu Ozana Barabancea, Cezar Ionașcu a decis să pună punct și să meargă în brațele Iulianei Ciugulea, actriță a Teatrului Bulandra, potrivit libertatea.ro.

Ozana Barabancea a aflat în acea perioadă că Cezar Ionașcu a înșelat-o pe parcursul lunilor de relație, motiv pentru care despărțirea dintre cei doi a fost mult mai tumultuoasă decât a lăsat soprana să pară.

Soprana a fost singură timp de câteva luni, în care să se poată vindeca, după care a fost surprinsă la brațul tânărului ei elev, Dumitru Botnaru. 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.