Cine este Cîrdei Liviu Laurențiu, fotograful de la "Insula de 1 Milion": A locuit în Italia timp de 11 ani și întotdeauna și-a dorit să fie independent financiar

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 mar 2024, 20:47

Cîrdei Liviu Laurențiu participă la "Insula de 1 Milion”

Sursa: Sursă Kanal D

Cîrdei Liviu Laurențiu își dorește să fie independent financiar, iar pentru asta a ales să participe la "Insula de 1 Milion”

Este un fotograf în căutarea independenței și a aventurii și își dorește să pună la încercare limitele în cadrul emisiunii "Insula de 1 Milion". Liviu nu vrea să lupte pentru cineva anume, dar se simte pregătit pentru a lua cu asalt toate provocările insulei.

Cine este Cîrdei Liviu Laurențiu, fotograful de pe "Insula de 1 Milion"?

Liviu Cîrdei este un tânăr de 33 de ani, născut și crescut în orașul Suceava.

Născut pe 14 februarie 1990, Liviu a crescut într-un mediu modest și a absolvit Liceul "Alexandru Ioan Cuza, Nr. 1" din Suceava. La vârsta de 20 de ani acesta a plecat în Italia în căutarea unor oportunități de muncă și a unei vieți mai bune.

Timp de 11 ani, Liviu a trăit în Italia, unde și-a construit o carieră în domeniul logistic al mărfurilor. În primele două luni, a lucrat pe acoperișuri, iar apoi și-a petrecut nouă ani în domeniul logistic, adunând experiență.

Însă, pe lângă munca sa riguroasă, Liviu a simțit mereu o chemare către și artă.

Astfel, odată întors în România, în urmă cu doi ani, Liviu a decis să-și urmeze pasiunea pentru fotografie. Descoperind o latură artistică neexplorată, el și-a îndreptat atenția către fotografia de evenimente, unde talentul său a început să se dezvolte, iar cu răbdare și dedicare, Liviu a reușit să transforme pasiunea sa într-o carieră care îl ajută să fie independent financiar.

În ciuda provocărilor întâmpinate de-a lungul vieții, Liviu este un om calm și puternic, înzestrat cu o sensibilitate aparte față de nevoile celor din jur. Cu toate că suferă de vitiligo și are un defect de vorbire din copilărie, Liviu a învățat să își accepte aceste aspecte și să le transforme în avantaje. Răbdarea sa este cel mai mare atu al său, iar independența financiară reprezintă o realizare semnificativă în viața sa.

Pasiunea sa pentru natură și sport îl definește pe Liviu, care își petrece timpul liber alergând și ridicând greutăți. Cu o experiență în box și o adaptabilitate remarcabilă în orice situație, Liviu se descrie pe sine ca fiind calm, puternic și încrezător în bunătatea sa interioară.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ciuda temerilor sale față de rechini și șerpi, Liviu este gata să facă față oricăror provocări și să ofere sprijin celor din jur.

Concurentul crede că cel mai mare defect al său de care nu poate scăpa este bâlbâitul și cedează foarte ușor dacă vede că i se face rău cuiva.

Despre el crede că este calm, puternic și crede că este o persoană bună, iar cel mai mult la persoanele din jurul său apreciază bunul-simț, bunătatea și onestitatea.

Pe lângă pasiunile sale, acesta a practicat boxul și crede că se va adapta ușor pe insulă putând să stea departe de confortul de acasă.

Viața personală a lui Cîrdei Liviu Laurențiu

Liviu are un frate și este necăsătorit, în prezent nefiind implicat în nici o relație. Tocmai de aceea, concurentul spune că nu are pentru cine să lupte și că este pregătit fizic pentru emisiune, mai ales că reușește să meargă la sală unde trage cu 60 de kg la biceps.

Citește și: Ei sunt cei 15 concurenți care închid lista finală a celor 50 de temerari de la “Insula de 1 milion”, show-ul care va avea premiera sâmbătă, de la 21:00, la Kanal D

Astfel, Liviu este pregătit să să își arate adevărata valoare în competiția de pe "Insula de 1 Milion".

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.