Cine este Claudia, noua concurentă din Casa iubirii? Iată cine este băiatul pe care îl place și cum a reacționat actuala lui parteneră! „Nu știu dacă m-aș băga foarte agresiv, dar chiar aș vrea să-l cunosc!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 28 nov 2022, 19:00
Foto(4)

Claudia este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii. Vizibil emoționată, tânăra a făcut cunoștință cu toate fetele și a făcut câteva dezvăluiri de senzație despre intențiile sale.

În Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii, Sorin, Anca, Radu și Cristian au fost cei patru concurenți nominalizați care au ajuns în pericol de eliminare, însă în cele din urmă cel care a părăsit emisiunea a fost Cristian, spre marea surprindere a colegilor săi. În ediție de astăzi, în Casa iubirii, fetele au fost luate prin surprindere de apariția în emisiune a unei noi concurente, deoarece toate se așteptau că un băiat să vină în locul lui Cristian.

Cine este Claudia, noua concurentă din Casa iubirii? Iată cine este băiatul pe care îl place și cum a reacționat actuala lui parteneră

În prima ediție a săptămânii, în Casa iubirii, fetele și băieții au avut parte de o surpriză de proporții, deoarece o nouă concurență a intrat în emisiune pentru a-și caută jumătatea. Vizibil emoționată, Claudia Maria a pășit în casa fetelor, acolo unde a făcut cunoștință cu fiecare în parte și le-a făcut câteva dezvăluiri de senzație despre intențiile sale.

Încă de la început, Claudia le-a mărturisit colegelor sale faptul că băiatul care i-a atras atenția este Cristian, pe care și-ar dori să îl cunoască fără să ii pese că tânărul se află deja într-o relație cu Andreea. Întrebată dacă a urmărit emisiunea de la început, Claudia a recunoscut că a urmărit încă de la început însă în ultimele luni nu a mai reușit să urmărească.

Claudia are 23 de ani și provine din Timișoara, dar locuiește în Spania de șapte ani. Întrebată de către Nicoleta dacă a venit special pentru vreunul dintre băieți, Claudia a mărturisit că i-a atras atenția Emanuel încă de la început și i-ar plăcea să-l cunoască mai bine în ciuda faptului că el are o relație cu Andreea. Tânăra a subliniat că pentru el s-a înscris la casting, iar atunci când s-a înscris el nu era într-o relație.

Deși acum a aflat că Emanuel este într-o relație, Claudia a menționat că va dori să îl cunoască mai bine și dacă el nu va prezența interes pentru ea, atunci va renunța definitiv la el.

Afirmațiile Claudiei au uimit-o profund pe Andreea, căreia nu i-a venit să creadă cele auzite. Mai mult decât atât, această a întrebat-o dacă între timp a aflat că ea are deja o relație serioasă cu Emanuel.

Pe de altă parte, Larisa a întrebat-o pe noua concurentă dacă are de gând să lupte pentru a-l cuceri pe Emanuel și dacă are de gând să intervină radical între el și actuală lui partenera, pentru a le destramă relația.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Claudia: Da, am venit pentru Emanuel! Adică pentru el m-am înscris! De la început, de când m-am înscris! Nu era într-o relație când m-am înscris, dar, da, m-am înscris pentru el!

Andreea: Dar de cât timp te-ai înscris?

Claudia: Din septembrie!

Andreea: Tu ai urmărit mai departe? Ai văzut că noi suntem un cuplu? Și tu tot pentru el ai intrat?

Claudia: Da! Chiar aș vrea să-l cunosc! Când l-am văzut chiar mi-am plăcut de el maxim! Că e fericit, e vesel, e pozitiv!

Citește și: Emoții mari în gala „Casa iubirii”! Sorin, Anca, Radu și Cristian, nominalizați pentru eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 27 noiembrie!

Citește și: Surpriză de proporții! O nouă concurentă intră în “Casa iubirii”! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 28 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.