CINE este Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4? Cu ce se ocupă concurentul?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 aug 2022, 03:15
Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4, are 26 de ani și vrea să își găsească marea iubire
Sursa: Captură KANAL D

Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Iată tot ce trebuie să știi despre noul concurent de la Puterea Dragostei. Cine este, cu ce se ocupă și de ce a venit în emisiune?

Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Un nou sezon Puterea Dragostei începe pe 6 septembrie 2021, astfel că 7 băieți și 7 fete sunt gata să își întâlnească marea iubire. Printre cei dornici să își găsească sufletul pereche se numără și Claudiu. Cine este concurentul de la Puterea Dragostei, sezonul 4?

Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Cine este Claudiu, câți ani și de unde e?

Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Claudiu a acceptat provocarea de a participa la Puterea Dragostei, convins fiind că așa va reuși să își găsească marea iubire. Claudiu Ionuț Porcaru este concurent în sezonul 4 al emisiunii Puterea Dragostei. Claudiu de la Puterea Dragostei este născut pe 27.12.1995, este zodia Capricorn și vine din Iași. Tânărul în vârstă de 26 de ani este gata să dea totul pentru iubire și are încredere că va reuși să găsească o fată pe gustul lui, care să îl completeze perfect.

Claudiu de la Puterea Dragostei,  sezonul 4. În viața personală, Claudiu a trecut prin momente dificile încă de la o vârstă fragedă. Părinții concurentului de la Puterea Dragostei, sezonul 4, s-au despărțit când el avea doar 4 ani. A fost crescut doar de mamă, iar ulerior, când avea doar 8 ani, Claudiu și-a pierdut tatăl, acesta decedând. Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4, mai are o soră.

Citeste si: Concurenti Puterea dragostei, sezonul 4. Cine sunt cei 14 concurenti! Cine este concurentul-surpriza din sezonul 4 Puterea dragostei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Ce meserie are Claudiu?

Claudiu a acceptat provocarea de a participa la Puterea Dragostei. Claudiu Ionuț Porcaru, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 4, este de profesie antrenor de fitness. Acesta este foarte atent la felul în care arată și încearcă prin meseria lui să îi ajute pe toți cei care sunt preocupați să adopte un stil de viață sănătos și să fie mai activi.

De-a lungul timpului, Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4, a participat la mai multe competiții sportive, acesta obținând premii importante. 

„Sunt în acest domeniu de foarte mulți ani și sunt dispus să îmi folosesc experiența pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele.”, așa se prezintă Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4.

Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. Ce l-a determinat să vină la Puterea Dragostei?

Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4. În relația cu persoana iubită, Claudiu de la Puterea Dragostei pune foarte mare accent pe fidelitate, motiv pentru care își dorește alături o femeie care să fie sinceră cu el și care să se dedice relației. Claudiu Ionuț Porcaru este gata să înceapă un nou capitol din punct de vedere sentimental, asta după ce multă vreme nu s-a mai implicat în relații serioase. Cea mai lungă relație a lui Claudiu de la Puterea Dragostei, sezonul 4, s-a încheiat în urmă cu 5 ani, iar de atunci, concurentul nu a mai găsit nicio femeie care să îl convingă să renunțe la burlăcie.

„Am venit în casa Puterea Dragostei nu pentru a cuceri, ci pentru a găsit persoana potrivită pentru mine. Asta înseamnă că îmi doresc să ne cunoaștem treptat și dacă este posibilitatea și atracție reciprocă, de ce nu, să construim ceva frumos împreună. Băieți, vreau să vă anunț că am venit aici să lupt și dacă va fi vreo fată pe care o voi place, voi lupta până la capăt.”, a spus Claudiu la intrarea în emisiunea Puterea Dragostei, sezonul 4.

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. Rasturnare incredibila de situatia in FINALA "Puterea dragostei". Cine sunt castigatorii "Puterea dragostei", sezonul 3

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.