Cine este concurenta care a câștigat proba la Insula de 1 milion! Runda decisivă a stabilit și cine este în pericol de eliminare

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 17 mar 2024, 23:39

Cine este concurenta care a câștigat 20.000 de lei

Sursa: Kanal D

În cea de-a doua ediție a emisiunii „Insula de 1 milion”, patru amazoane au fost nominalizate de Tarzy pentru următoarea probă, unde și-au pus în valoare toate abilitățile pentru a demonstra că merită să rămână cât mai mult în competiție.

Bătălia a fost una strânsă, însă doar una din concurente a câștigat, iar o alta este acum în pericol de eliminare.

Cine este concurenta care a câștigat 20.000 de lei

După lupta celor patru masculi alfa, au urmat patru femei neînfricate. Probele au fost diferite și au constat în echilibru și îndemânare. Chiar dacă au luptat până în ultima secundă, doar una a ieșit câștigătoare.

Este vorba de Alexandra, tânăra înotătoare în vârstă de 19 ani.

La runda decisivă s-au duelat Sindy, Adina și Alexa. Una dintre ele este în pericol de eliminare, iar celelalte și-au recuperat brățările.

Cosmin Cernat: La runda decisivă a fost ceva teribil. Atât de mult au muncit aceste 3 fete și nu exagerez cu nimic, aveți cuvântul meu.

Atât de mult s-au chinuit să rămână aici, pe Insula de 1 milion.

Cine este concurenta în pericol de eliminare

Cosmin îi întreabă pe concurenți cine cred că a câștigat, iar cel mai scandat nume este Alexa.

Cosmin Cernat: Deoarece am avut de foarte multe ori numele de Alexa, trebuie să vă spun că ea... a pierdut! A pierdut, dar a muncit.

„Sunt dezamăgită că a pierdut acest joc, pentru că Alexa este una din cele mai apropiate persoane mie din competiție. Ea s-a destăinuit mie cu anumite lucruri care ne-au apropiat și m-am atașat de ea. E greu și sper din tot sufletul să rămână în competiție și să nu plece,” a declarat Isabela, prietena Alexei.

Citește și: Cine este Matei Alexandra-Cristina, inspectorul de calitate de la "Insula de 1 Milion": Vrea să își deschidă un restaurant cu iubitul ei

Cosmin Cernat: De câștigat... cea care ne-a surprins pe toți și cred că și pe ea, este Adina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Adina: Probabil s-au lăsat influențați de Tarzy când a spus că mă tem de competiție. Acesta cred că a fost motivul pentru care nu au crezut în mine.

Sindy: Da, am muncit mult, pentru că nu am calculat bine și nu am răbdare. Puteam să-mi fac munca mai ușoară, dar mi-am complicat-o.

Cosmin Cernat: Alexa are la dispoziție o zi să meargă în tabere, să meargă peste tot și să vă convingă, să vă spună povestea.

Are una extrem de interesantă, zic eu. S-a emoționat foarte tare înainte de momentul decisiv. Acum zâmbește, dar atunci era foarte emoționată. Sunt convins că o să meargă și o să stea de vorbă cu fiecare dintre voi.

Alexa: Dacă pot să fac ceva o să fac cu mâna mea și cu propriile mele puteri.

Citește și: Cine este Maria Adina Miuleasa, concurenta de la "Insula de 1 Milion": Adoră să domine bărbații și are o mare sensibilitate pentru animale

Filip, concurentul care a fost în pericol de eliminare după ce a pierdut prima probă, a fost salvat de Ciprian, care i-a dăruit brățara sa, spunând că „fratele său mai mare” este mult mai motivat în această competiție și merită să demonstreze că deține aptitudinile necesare pentru a-și depăși limitele.

În situația lui Filip este acum Alexa, care are la dispoziție 24 de ore să obțină o brățară de la unul din concurenți.

Citește și: Cine este Szasz Szidonia, tehnicianul maseur de la “Insula de 1 milion”: A participat la competiții sportive televizate și ar vrea să îl întâlnească pe Jason Statham

Urmăriți întreg momentul in materialul video de mai jos: