Cine este concurenta de la „Casa Iubirii” care a provocat-o pe Simina Loica în gala RXF: „Mi s-a părut destul de drăcoasă”

Author: Lavinia Medrea

Cine este concurenta de la „Casa Iubirii” care a provocat-o pe Simina Loica în gala RXF

Sursa: Instagram Simina Loica/Alina Popa - colaj Kanal D

O fostă concurentă din emisiunea „Casa iubirii” a provocat-o pe Simina Loica în gala RXF!

Alina, fosta concurentă de la „Casa Iubirii”, s-a luptat până acum cu Andrada de la „Puterea Dragostei”, luptă pe care a câștigat-o. Acum, bruneta o provoacă pe Simina Loica la bătălie.

Concurenta de la „Casa Iubirii” care a provocat-o pe Simina Loica în gala RXF

Alina a dezvăluit care sunt motivele pentru care dorește o luptă în cușcă cu Simina Loica, dar numele fostei soții a lui Alex Zănoagă nu este singurul nominalizat de fosta concurentă pentru o bătălie.

Citește și: “Bobicioiu nu are caracter, nu își asumă nimic” Ovidiu Neveu a lansat bomba! Ce legătură a existat, de fapt, între el și Simina Loica: ”Eu i-am scris, credeam că mă vrea”| EXCLUSIV

„Sunt mai mult decât pregătită, abia aștept o nouă luptă. Sper să am și cu cine. În principiu, am câteva idei, sper să fie și acceptate de către toată lumea.

Vreau să o provoc pe Simina. Consider că ar putea fi un meci destul de frumos dacă și ea ar accepta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mi s-a părut destul de drăcoasă de-a lungul timpului și chiar mi-ar plăcea să fie un meci de la mamă la mamă cum s-ar spune. Avem aceeași înălțime, greutate, de asta m-am și gândit la ea.

În același timp mai am două nume, unul ar fi Roxet, nu a fost la vreo emisiune, dar e destul de cunoscută pe Tiktok și ar mai fi Denisa Despa. Am văzut că a zis că dacă are cu cine să facă show, ea se bagă.

Așa că sper cine are chef de show și de bătaie să accepte aici o provocare. Sunt nerăbdătoare, chiar vreau să mă bat.

Nu îmi este teamă de nimeni care este în fața mea, pentru că mediul și modul în care am crescut, mi-a conferit o putere de caracter. Nu îmi e frică să dau bătaie, că am mai luat. Eu mă antrenez în continuare, sunt mai pregătită decât eram înainte, piciorul e mai bine, totul e pus la punct.

Citește și: Exclusiv! Mama Siminei Loica recunoaște că fiica ei și Alex Bobicioiu ar trebuie să fie mai înțelegători unul cu celălalt: "Mi-aș dori să fie mai fericiți!" Ce se intampla intre cei doi

Sper să reușesc să prind un meci cât mai curând, pentru că nu mai am răbdare”, a spus Alina.

Kinga a refuzat provocarea Alinei de a veni în gala RXF

În trecut, Alina a provocat-o și pe Kinga în gala RXF, dar fosta concurentă de la „Casa iubirii” nu a acceptat. Bruneta a vorbit sincer despre blondină și a dezvăluit de ce și-a dorit o luptă cu ea în cușcă. 

„Din partea mea îi urez numai bine, sper să reușească să ajungă unde își dorește ea în această viață. Să fie sănătoasă, fericită. Eu nu am nimic personal cu ea, nu o urăsc pe Kinga, dar pur și simplu interacțiunile pe care le-am avut eu cu ea nu mi-au plăcut ca și om. Nu rezonăm. Consider că în cușcă ar fi un adversar pe măsura mea. Nu vreau să creadă că îmi fac imagine pe spatele ei, pentru că din punctul meu de vedere nu e cu nimic mai presus ca mine”, a mărturisit Alina, potrivit WOWbiz.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.