Cine este concurenta pe care Antoni regretă că nu a cunoscut-o în „Casa iubirii”! Rebecca nu ar fi fost prima lui opțiune! Nu ratați o nouă ediție incendiară pe 7 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Ghita

Antoni va fi pus într-o situație incomodă

Sursa: Captură Kanal D

Ediția de sâmbătă din „Casa iubirii” va fi marcată de dezvăluiri neașteptate din partea concurenților. Acestora li se vor pune o serie de întrebări picante, prin intermediul unor bilețele.

Pe lângă faptul că vor fi provocați să răspundă mai multor curiozități, unii concurenți din „Casa iubirii” își vor dezvălui în mod voluntar sentimentele. Printre aceștia se numără Robi și Teodora, care par să se apropie cu pași mărunți unul de celălalt.

Cine este concurenta pe care Antoni regretă că nu a cunoscut-o în „Casa iubirii” 

Atât fetele, cât și băieții vor primi bilețele cu întrebări la care vor trebui să răspundă sincer și afirmații pe care vor trebui să le completeze.

Rebecca va fi întrebată dacă l-ar salva pe fostul ei iubit de la eliminare, Virginia va trebui să spună ce regretă cel mai mult din emisiune, iar Antoni va fi provocat să dezvăluie pe cine ar fi vrut să cunoască mai bine, dintre fete.

Rebecca: „Dacă aș lua cecul, l-aș folosi pentru a-l salva pe Antoni în cazul în care s-ar afla la eliminare.

Da sau nu?”.

Virginia: „Cel mai mare regret al meu din „Casa iubirii” este...”

Antoni: „Dacă aș părăsi „Casa iubirii”, aș regreta că nu am cunoscut-o mai bine pe... Virginia”.

Imediat după acest răspuns, Andreea Mantea îi va pune o întrebare picantă concurentului: „De ce ai regreta, dacă ai pleca de aici din casă, că nu ai cunoscut-o suficient pe Virginia?”.

Citește și: Teodora a chemat un concurent neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Propunerea care a lăsat-o mască pe concurentă: „Ne cerem acasă amândoi?”

Ce dezvăluiri va face Robi despre Teodora

Robi va face, și el, dezvăluiri surprinzătoare în „Casa iubirii”. Mai în glumă, mai în serios, acestai îi va spune Teodorei că numele sortitului ei începe cu litera „R”, după ce o va lua de-o parte și îi va citi în palmă: „Ai o viață scurtă lângă un „R”.

„R” nu știu care, că suntem mulți aici”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Andreea Mantea va remarca micile lor apropieri, așa că îl va întreba pe concurent cum o vede pe Teodora, iar acesta nu va ezita să aducă în prim-plan faptul că o place: „E o femeie mișto, foarte mișto”.

Ulterior, prezentatoarea va dori să afle dacă Robi o consideră pe Teodora femeia perfectă, iar de această dată tânărul nu va oferi un răspuns concret, întrucât, până acum, nu a avut ocazia să o descopere pe frumoasa brunetă: „Nu știu, încă, dacă este perfectă, pentru că n-am cunoscut-o atât de bine”. 

Însă, cu toate acestea, tânărul nu se va feri din a dezvălui faptul că, până în prezent, Teodora a creat o impresie bună: „La prima vedere îmi place”.

Citește și: Rebecca, dezamăgită de gestul lui Antoni! „Mințiți amândoi! Antoni, nici nu am cuvinte oricum!” Ce reacții s-au declanșat în casa băieților

După aceste dezvăluiri, Julia nu se va putea abține și se va arăta sceptică vizavi de ceea susține Robi despre Teodora: „Acum vreo două săptămâni era Virginia femeia perfectă”.

Ulterior, Robi îi va aduce un argument solid: „Dar nu am zis că e femeia perfectă, am zis că îmi place și că nu știu dacă e perfectă, dar eu în continuare o consider pe Virginia o femeie cum trebuie, n-am zis nici o secundă că nu e”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.