Cine este concurenta pentru care Ionuț s-ar întoarce în Casa Iubirii? Fostul iubit al Biancăi a recunoscut: „De exemplu, Julia..”

Autor: Laura Macovei

Cine este concurenta pentru care Ionuț s-ar întoarce în Casa Iubirii? Fostul iubit al Biancăi a recunoscut: „De exemplu, Julia..”

Sursa: Captură YouTube/Instagram

Ionuț de la Casa Iubirii a vorbit despre despărțirea de Bianca, dar și despre fetele din sezonul 3 al emisiunii, care i-au atras atenția.

Ionuț Manda și Bianca Mândru au format un cuplu în Casa Iubirii, iar relația lor a continuat și după terminarea sezonului 2. Cei doi au decis însă, la câteva luni după finalul show-ului matrimonial, să o ia pe drumuri separate.

Ce spune Ionuț despre concurentele din sezonul 3

Întrebat de Bianca Comănici care este concurenta care i-a atras atenția cel mai mult, Ionuț a răspuns hotărât că toate sunt frumoase fizic, însă doar cu unele ar putea relaționa.

De exemplu, fostul concurent a mărturisit că una din cele cu care nu s-ar înțelege atât de bine este Julia.

Citește și: Cum arăta Bianca de la “Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fotografiile în care cu greu o recunoști

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Fizic, pot să spun de toate că sunt frumoase, dar nu toate sunt tiparul meu.

De exemplu, Julia nu ar fi tiparul meu. Dar sunt drăguțe toate ca fizic,”
a spus acesta în emisiunea Culisele Iubirii.

Ionuț a vorbit despre o posibilă împăcare cu Bianca

Tot în cadrul emisiunii „Culisele Iubirii”, Ionuț a abordat cel mai mult subiectul legate de fosta sa relație alături de Bianca. Acesta e de părere că nu mai există șanse de împăcare între ei.

Citește și: Ionuț de la “Casa iubirii” iubește din nou? Cum a fost surprins fostul concurent la mai bine de o lună de la despărțirea de Bianca: „Zâmbetul tău”

„Nu cred că mai sunt șanse, fiecare e pe drumul lui, ne vedem de viața noastră. De regretat, orice relație cred că o regret, mai ales că am investit sentimente, dar nu a greșit nimeni, pur și simplu așa a fost să fie.

Sentimentele sunt acolo, îți dai seama că nu au cum să dispară peste noapte, dar m-am acomodat cu ideea.(...) E mult spus acum să mai zic că o iubesc. Sentimente sunt, dar s-au mai dus din ele”, a declarat Ionuț.