Cine este concurentul eliminat în ediția de luni, 6 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”! Primele declarații înainte de a părăsi Republica Dominicană: „Să nu vă dați în cap”

Author: Diana Bostan

Cine a părăsit ”Insula de 1 milion” luni, 6 mai

Sursa: Kanal D

Dragoș este concurentul care a părăsit ”Insula de 1 milion” în ediția de luni, 6 mai. Iată ce a declarat concurentul înainte de a părăsi Republica Dominicană!

Ediție plină de suspans și emoție a emisiunii ”Insula de 1 milion”. După ce a pierdut proba decisivă, Dragoș a avut la dispoziție 24 de ore pentru a convinge un alt concurent să-i ofere brățara, însă fără rezultat.

Dragoș a părăsit ”Insula de 1 milion”

În arenă, Dragoș a părut resemnat cu faptul că ar putea părăsi ”Insula de 1 milion”.

Concurentul și-a luat cele mai bune haine, lucru observat și apreciat de Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii. 

Citește și: „Ziua decisivă” Anunț fără precedent făcut de Cosmin Cernat! Ce se întâmplă în ediția de luni, 6 mai, de la 20:00, pe Kanal D

În ediția de luni, 6 mai, Dragoș a dezvăluit faptul că simte că va pleca în proporție de 99%, însă experiența a fost una frumoasă, o experiență din care a învățat foarte multe lucruri.

În Republica Dominicană, Dragoș susține că a învățat ce înseamnă să faci foamea cu adevărat.

„Sunt bine, cumva simt...m-am împăcat cu idea că voi pleca în proporție de 99%. A fost o experiență frumoasă, am învățat multe lucruri aici datorită acestei experiențe. Să fiți puternici în continuare, să luptați cu cap, dar să nu vă dați în cap. Am învățat ce e aia foame, că nu învățasem până acum și din chestia asta tragi și alte concluzii.

M-am convins că sunt un om corect, deși a fost greu și poate mai suntem forțați să mai ”călcăm pe cadavre”., a spus Dragoș, în ediția de luni, 6 mai, a emisiunii ”Insula de 1 milion”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce crede Dragoș despre ceilalți concurenți

Dragoș nu a reușit să-i convingă pe ceilalți concurenți să-i ofere brățara, însă acest lucru nu l-a deranjat.

Dragoș a declarat că el a fost în regulă față de toată lumea, iar aceștia i-au răspuns la fel. El a adăugat că nu a avut divergențe cu nimeni în afara lui Sorin, dar a menționat că neînțelegerile au fost în spiritul competiției și al jocului și că nu are nimic personal cu el.

Citește și: Reacții neașteptate la nominalizările făcute de Tarzy! Primele declarații: „Am foarte multe emoții, mai ales că..”

Concurentul a menționat că este mulțumit și că pleacă încărcat din Republica Dominicană, simțind că a reușit să-și ofere „restartul” de care avea nevoie.

„Sunt mulțumit, plec încărcat, mi-am dat restartul ăla de care aveam nevoie. În primul rând, am venit să-mi dau un restart. Plec câștigat, nu plec câștigător. Nu am o problemă, prefer să plec câștigat, dar cu mai mulți prieteni, decât câștigător, dar singur.”,

a mai spus Dragoș.

Iată momentul în care Dragoș a fost eliminat de la ”Insula de 1 milion”:

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!