Cine este Corina, concurentă în Casa Iubirii, sezonul 1: „Banii aduc fericirea într-o relație” Cum arată bărbatul perfect pentru ea

Autor: Amalia Georgescu

Corina, concurentă în Casa Iubirii, sezonul 1

Sursa: Captură KANAL D

Corina este concurenta din Casa Iubirii plină de energie și mereu gata de distracție. Cu ce gânduri a intrat în Casa Iubirii și cum ar trebui să arate bărbatul ideal în viziunea ei?

Are 28 de ani, dar până acum, Corina nu a reușit să își întâlnească marea iubire, motiv pentru care a decis să intre în Casa Iubirii, în speranța că va găsi bărbatul potrivit pentru ea. Corina este concurentă în primul sezon al emisiunii Casa Iubirii și are intenții serioase, dorindu-și să își întemieze o familie și chiar să devină mamă.

Cine este Corina, concurenta din Casa Iubirii? 

Corina Niculescu are 28 de ani, este din București și a venit în Casa Iubirii dornică să trăiască o experiență nouă și să se îndrăgostească nebunește. Este de părere că participarea la emisiunea Casa Iubirii o poate ajuta să întâlnească bărbatul ideal, perfect pentru ea.

Corina, concurenta din Casa Iubirii, a absolvit Facultatea de Administrație Publică. Se descrie ca fiind o persoană amuzantă, atentă la detalii, sociabilă și sensibilă. 

Corina, noua concurentă din Casa Iubirii are planuri serioase de viitor. Aceasta se visează mireasă și își dorește să facă marele pas doar dacă va găsi bărbatul perfect pentru ea, având în vedere că, în viziunea ei, căsătoria trebuie să aibă loc o singură dată în viață.

„Căsătoria este pentru mine un legământ pe care mi-aș dori să îl fac o singură dată în viață”, a spus Corina, concurenta din Casa Iubirii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine e Cătălin din Casa Iubirii. Are 24 de ani și spune că e încăpățânat! "Voi trăi o frumoasă poveste de dragoste în Casa Iubirii"

Corina, concurenta din Casa Iubirii, emoții uriașe la prima apariție TV

Corina Niculescu a intrat în Casa Iubirii tremurând de emoție. Concurenta a mărturisit că este pentru prima oară când se află într-un platou de televiziune și că este foarte important pentru ea ca totul să iasă perfect. 

După ce a pășit în Casa Iubirii, Corina a dezvăluit că este în căutarea iubirii adevărate, că își dorește să aibă o familie și să fie mamă. Până acum, Corina, concurenta din Casa Iubirii, nu a avut prea mult noroc în dragoste. Aceasta a mărturisit că a atras doar bărbații nepotriviți, dar că speră ca în Casa Iubirii să aibă parte de noroc din plin. 

„Am emoții rău de tot. E prima oară într-un platou TV, așa că este foarte important pentru mine. Nu mai contează, dar cât de cât ok să fie (n.r bărbatul ideal), să fiu mândră de el. Banii contează într-o relație pentru că, într-un fel sau altul, aduc fericirea. Dacă nu îi ai ajungi să ai niște certuri din punctul meu de vedere pentru că ajungi să ai niște lipsuri.

Am avut o singură relație de durată, de trei ani și jumătate. Apoi am avut mai multe experiențe cu bărbați. Îmi doresc pe cineva serios pentru că și eu sunt destul de mare, nu pot să zic că mai am 20 și un pic de ani, fac aproape 30, mi-aș fi dorit și un copil să am. Mereu m-am visat în rochie albă de prințesă”, a dezvăluit Corina, noua concurentă din Casa Iubirii. 

Citeste si: Dezvăluiri neașteptate! Ca ce a lucrat Radu, noul concurent din Casa Iubirii, în televiziune. Tânarul i-a marturisit totul Andreei Mantea