Cine este Cristina, noua concurentă de la “Casa Iubirii” sezonul doi. De ce nu a găsit până acum niciun băiat care să o aprecieze

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 oct 2023, 04:15

Cristina Dănilă

Sursa: https://www.kanald.ro/

Cristina Dănilă va intra în casa “Casa Iubirii” luni, 16 ianuarie.

Un nou sezon “Casa Iubirii” va începe luni 16 ianuarie, iar Cristina Dănilă este una dintre noii concurenți ai emisiunii.

Cine este Cristina, noua concurentă de la “Casa Iubirii” sezonul doi

Aceasta este studentă la drept și se descrie ca fiind o fire ambițioasă, sensibilă, amuzantă, dar și încăpățânată.

Cristina este de părere că de cele mai multe ori timiditatea a fost cea care i-a pus piedici atunci când și-a dorit să obțină ceva.

A venit la această emisiune cu gândul de a-și depăși emoțiile și a dezvăluit că până acum nu a întâlnit niciun băiat care să o aprecieze pe măsura calităților ei și speră ca în “Casa Iubirii” să se îndrăgostească de acea persoană care să o merite și care să știe să o facă fericită.

Citește și: Andreea Mantea a adus vestea cea mare pentru încă o fată din Casa iubirii! Iată cine este ultima concurentă care a intrat în Marea Finală! „Am avut emoții!”

Astfel, Cristina Dănilă va începe de luni, 16 ianuarie, marea sa aventură în căutarea dragostei adevărate, pășind optimistă peste pragul din “Casa Iubirii”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum se va desfășura al doilea sezon din “Casa Iubirii”

Casa iubirii este un reality-show matrimonial din România în care 14 concurenți vin să își caute jumătatea.

Emisiunea este prezentată de Andreea Mantea, cea care a prezentat și prima emisiune.

Duminică, 15 ianuarie, va fi difuzată finala primului show, ceea ce îi va ține cu sufletul la gură atât pe concurenți cât și pe telespectatori. Ca și până acum, “Casa Iubirii” va fi difuzată de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi de la 19:00.

Concurenții vor intra în “Casa Iubirii” pentru a-şi găsi dragostea . La capătul acestei experiențe vor exista doi câștigători, o fată şi un băiat. În fiecare săptămână a difuzării showului, în Galele ce se vor desfășura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoașterea publicului, cât şi de un premiu de 5000 de lei.

Andreea Mantea va prezenta și sezonul al doilea al emisiunii “Casa Iubirii” 

Citește și: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie, la Kanal D!

Andreea Mantea este cea care va prezenta și al doilea sezon al show-ului “Casa Iubirii”.  “Fiți cu ochii pe ei! Îi veți cunoaște luni, când începem cel de-al doilea sezon al emisiunii.  Sunt tineri, frumoși, nerăbdători să înceapă povestea asta minunată, care le-ar putea schimba viața.

Eu voi trăi la unison cu ei emoția uriașă a acestui început şi le voi fi alături de-acum încolo.” a declarat prezentatoarea TV.

Nu ratați premiera celui de al doilea sezon al emisiunii “Casa Iubirii”! Se anunță a fi un show la fel de spectaculos ca și cel din prima ediție. Fiți alături de concurenții voștri preferați și încercați să îi susțineți în fiecare zi, doar la Kanal D.