Cine este cunoscutul travestit “Monalisa” care a murit în timp ce făcea LIVE pe Facebook

Autor: Alina Petre
Actualizat: 26 sep 2023, 01:20

Cunoscutul travestit “Monalisa” a murit în timp ce făcea LIVE pe Facebook

Monalisa, un travestit din Iași foarte cunoscut în mediul online, a murit chiar în fața fanilor de Crăciun.

Tânărul din Iași a murit chiar în ziua de Crăciun în timp ce transmitea live pe Facebook. Acesta era cunoscut sub pseudonimul ”Monalisa”. Comunitatea sa de pe rețelele de socializare este în șoc.

Citește și: Val de cutremure, în a doua zi de Crăciun, în România. Ce magnitudine au avut și unde s-au produs seismele

Cine este cunoscutul travestit “Monalisa” care a murit în timp ce făcea live pe Facebook

Din primele informații, se pare că tânărul a adormit, iar pisica de care avea grijă a răsturnat o candelă care a aprins mai multe haine. Tragedia s-a produs chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, la Iași.

În tot acest timp, tânărul din Iași era live pe Facebook, iar mai multe persoane care îl urmăreau în direct au sunat de urgență la 112.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unul dintre urmăritorii tânărului a văzut cum el a adormit cu o candelă aprinsă, iar pisica pe care o îngrijea ar fi răsturnat-o, iar mai multe haine au luat foc.

Fumul degajat l-ar fi ucis pe tânăr. Polițiștii au intrat pe fir şi au deschis un dosar penal în acest caz.

“În dimineața zilei de 25 decembrie anul curent, poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare.


În urma verificărilor efectuate poliţiştii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului.
În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Un alt travestit a murit la Iași în urmă cu o lună

Un alt travestit a murit la Iași în urmă cu o lună. Acesta a fost găsit decedat la jumătatea lunii noiembrie, într-o cameră de cămin și s-a constatat ulterior că avea o alcoolemie uriașă în sânge.

Citește și: Neatenția unei șoferițe aproape a costat-o viața. O femeie a intrat într-un gard metalic pentru că se uita pe telefon în timpul mersului