Cine este Daria, fiica lui Alexei Navalny. Seamănă perfect cu mama ei, Iulia

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 feb 2024, 11:34

Cine este Daria, fiica lui Alexei Navalny

Sursa: Profimedia

Alexei Navalny a fost unul dintre cei mai duri și categorici critici ai lui Vladimir Putin, iar la data de 16 februarie, acesta a decedat în închisoare. Iată cine este fiica acestuia și cât de mult seamănă cu mama ei.

Alexei Navalny s-a bucurat de o familie foarte frumoasă, în care i-a învățat pe cei mici să se folosească de vocea pe care o au pentru a primi ceea ce își doresc, iar Daria, fata lui cea mare, știe să folosească această caracteristică moștenită de la tatăl ei. Iată cum arată Daria, fiica lui Alexei Navalny și cât de mult se aseamănă mamei sale, Iulia.

Cine este Daria, fiica lui Alexei Navalny

Daria este fiica lui Alexei Navalny, ce este considerat cel mai aprig critic al lui Vladimir Putin, iar după decesul tatălui ei de la data de 16 februarie 2024, fata cea mare a criticului a început să lupte pentru dreptate față de tatăl său. Declarațiile realizate de către reprezentanții penitenciarului din Districtul Autonom Yamal-Neneț au anunțat la data de 16 februarie că Alexei Navalny s-a stins din viață, iar după ce acest mesaj emoționant a ajuns la urechile tuturor, soția bărbatului, Iulia, a ținut un discurs plin de emoții, dar și de acuzații în fața lui Vladimir

Putin.

Dacă este adevărat, aş vrea ca Putin, tot personalul său, tot anturajul său, tot guvernul său, prietenii săi, să ştie că vor fi pedepsiţi pentru ce au făcut ţării noastre, familiei mele şi soţului meu. Trebuie să fie deferiţi justiţiei şi această zi va veni în curând”, a spus Iulia Navalnaia, vorbind de la tribuna Conferinţei de Securitate de la Munchen, potrivit viva.ro.

Citește și: Opozantul rus Alexei Navalnîi, cel mai aprig critic al lui Putin, a murit într-o închisoare din Siberia. Acesta s-ar fi simțit rău după o plimbare, susțin rușii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Daria nu a rămas indiferentă atunci când a văzut ceea ce se întâmplă în jurul ei, iar deși are doar 23 de ani, aceasta este studentă la Universitatea Stanford și folosește rețelele de socializare ca orice fată de vârsta ei, dar și pentru a duce mai departe lupta tatălui ei împotriva lui Vladimir Putin. Daria și-a dorit să vadă o schimbare în această perioadă plină de obstacole, iar după mulți ani în care protestele nu se mai realizau, la data de 24 ianuarie 2021, zeci de mii de susținători ai lui Alexei Navalny au ieșit pe străzile a

peste 100 de orașe din Rusia pentru a protesta față de arestarea politicianului de opoziție.

În perioada în care Alexei Navalny a fost în arest, aceasta a primit premiul Saharov al Parlamentului European în numele lui, iar acesta a fost mesajul transmis de politician: „ Când i-am scris tatălui meu şi l-am întrebat: ce anume vrei să spun în discurs din punctul tău de vedere, el mi-a zis: spune că nimeni nu trebuie să pună semnul egal între Rusia şi regimul lui Putin.

Rusia este parte din Europa şi noi luptăm să devenim o parte a ei. Dar ne dorim ca şi Europa să lupte să rămână fidelă ei înseşi, ideilor minunate care se află la temelia sa. Ne luptăm pentru o Europă a ideilor, pentru celebrarea drepturilor omului, a democraţiei şi a integrităţii „, a spus ea pe atunci.

Cine este Iulia, soția lui Alexei Navalny

Iulia are 47 de ani, iar aceasta a crescut în Moscova, loc în care aceasta și-a terminat și studiile superioare, având o diplomă în economie. Povestea de dragoste dintre aceasta și Alexei Navalny a început într-un peisaj de poveste, atunci când s-au întâlnit într-o vacanță în Turcia.

În anul 2000, Iulia și Alexei au decis să facă pasul cel mare și să își unească destinele, iar la nici un an de la acest moment important, Iulia a adus pe lume primul lor copil, o fată pe nume Daria.

După mai mulți ani în care Iulia și Alexei s-au bucurat de viața lor de familie, aceasta a crescut numeric, apărând pe lume și băiatul familiei, Zahar Alekseevici Navalnîi, care are 14 ani.