Cine este, de fapt, Alex Montrey, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România

Author: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 17:00
Alex Montrey este urmărit de mii de oameni pe YouTube
Sursa: Instagram

Alex Montrey este unul dintre cei mai influenți vloggeri din România, care a reușit să adune pe canalul său de YouTube o comunitate de peste 80.000 de abonați.

Alex Montrey este extrem de cunoscut în mediul online, atât pe canalul de YouTube unde postează constant vlogguri pe diferite subiecte care au priză la public, cât și pe pagina de Instagram unde a strâns o comunitate destul de numeroasă, este urmărit de 400 de mii de persoane.

Cine este, de fapt, Alex Montrey, vlogger-ul urmărit de peste 80.000 de persoane pe YouTube

Alex Montrey s-a apucat de făcut vlogguri pe YouTube în urmă cu mai bine de trei ani. Influencer-ul a mărturisit că i-a fost foarte greu să vorbească în fața camerei la început, iar primele sale clipuri aveau în jur de 200 de vizualizări.

Acum, Alex Montrey este urmărit pe canalul de YouTube de peste 80.000 de abonați. Un singur video în care mănâncă dulciuri la 1 leu a strâns peste 1,9 milioane de vizualizări.

Cel mai recent video postat de Alex Montrey pe YouTube este de acum o săptămână și are peste 185 de mii de vizualizări. Vlogg-ul a fost realizat într-un conac bântuit din România, care a prins foarte bine la publicul său din mediul online.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Citeste si: Vloggerul ”Bromania” a fost prins drogat la volan! Prima reacție a lui Matei Dima după ce a fost prins de poliție sub efectul substanțelor interzise în trafic ”Las organele de poliție să-și facă treaba”

Alex Montrey a pus capăt relației după 2 ani

Alex Montrey este considerat unul dintre cei mai romantici influenceri din mediul online, semn că ține foarte mult la partenera sa, ba chiar îi făce toate poftele și nu refuză nimic când îi cerea.

În urmă cu două săptămâni, Alex a postat pe canalul său de YouTube un vlogg în care anunța că după doi ani de relație a venit momentul să se despartă. Ei bine, dacă începutul clipului a fost dramatic și toată lumea credea că se desparte de iubita lui, nu este chiar așa.

”Nici nu știu cum ar trebui să încep cu acest clip, însă este adevărat, acesta este ultimul nostru clip împreună și sunt singur chiar acum, pentru că am vrut să vorbesc cu voi, să vă explic de ce am luat această

decizie. Îmi este destul de greu să fac acest clip și mai ales să vorbesc despre acest subiect pentru că nu este o decizie luată de pe o zi pe alta, mă gândesc de ceva timp la această alegere, însă astăzi simt cu adevărat că a venit momentul.”, a dezvăluit Alex Montrey.

Vlogger-ul a dezvăluit că a sosit momentul să se despartă de bolidul său de lux, de care s-a atașat foarte tare, însă nu se mai simțea bine cu ce avea și a decis să facă o schimbare.

Citeste si: Câți bani câștigă Selly într-o lună? A dezvăluit cea mai mare sumă care i-a intrat în cont: „E o mândrie pentru mine, dar...”

 

 

Taguri: