Cine este, de fapt, bărbatul ”misterios” din viața Lidiei Buble. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 10 mai 2022, 12:22

În ultima vreme, Lidia Buble le-a tot dat indicii fanilor de pe rețelele de socializare despre bărbatul ”misterios” din viața ei, însă un detaliu i-a scăpat și s-a dat de gol. Cu cine se iubește artista?

Viața amoroasă a Lidiei Buble este extrem de controversată, după ce a fost surprinsă în compania mai multor bărbați celebri. După pauza de două săptămâni, pe care a luat-o în urmă cu câteva luni, în care a dispărut complet de pe rețelele de socializare, vedeta a revenit cu alte gânduri, unele mai serioase. Se pare că vedeta a revenit la o iubire mai veche, iar bărbatul ”misterios” din viața ei este chiar un fost partener.

Cu cine se iubește Lidia Buble în prezent. Vedeta s-a dat de gol

În ultima vreme, vedeta s-a străduit să-l țină ascuns pe actualul ei partener, însă s-a dat de gol când se aștepta mai puțin. Fără prea mult efort, fanii și-au dat imediat seama despre cine este vorba. Deși, chiar vedeta a fost cea care a dat indicii că ar fi din nou îndrăgostită.

Se pare că Lidia Buble și Horațiu Nicolau nu și-au încheiat socotelile și sunt din nou împreună, dovada a fost postată chiar de artistă.

Ținând cont de ultimele postări de pe rețelele de socializare, Lidia Buble este extrem de îndrăgostită, iar declarațiile de iubire sunt nelipsite.

Citeste si: Lidia Buble, adevăratul motiv pentru care a dispărut de pe rețelele de socializare: ”Nu mă mai regăseam” Vedeta și-a făcut o schimbare radicală de look

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lidia Buble și Horațiu Nicolau sunt din nou împreună 

Lidia Buble și Horațiu Nicolau s-au împăcat. Vedeta a fost cea care s-a dat de gol, după ce a postat pe rețelele de socializare o poză în care poartă ochelari de soare, iar bărbatul este cel care a fotografiat-o, asta s-a putut vedea în ochelarii ei. 

Recent, Lidia Buble i-a făcut și o declarație de dragoste celebrului afacerist, semn că relația dintre ei este una foarte serioasă, iar de această dată nu se mai pune problema unei despărțiri.

"Am alergat, am căutat, am așteptat, dar viața asta te-a așezat în brațele mele", sunt versurile unei piese pe care Lidia Buble a postat-o, potrivit spynews.ro

Se pare că Lidia Buble iubește mai mult ca oricând, iar lucrurile merg tot mai bine în viața ei.

Citeste si: Lidia Buble le-a făcut zile fripte părinților săi: ”Știa că are o oaie neagră în familie” Tatăl artistei s-a temut de drumul pe care aceasta îl va alege în viață

 


Gagea a luat o decizie neașteptată în Casa iubirii, miercuri, 10 iulie. Tânărul s-a despărțit de Alexandra. Incredibil cum a reacționat bruneta.