Cine este, de fapt, Cristina Stroe iubita lui Damian Drăghici si ce vârstă are! Diferența uriașă dintre cei doi

Autor: Redactia WOWbiz
Actualizat: 27 iul 2022, 21:35
iubita lui Damian Draghici Foto(4)
Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Draghici

Cristina Stroe, cea de-a treia iubită a lui Damian Drăghici i-a dăruit artistului un băiețel minunat. Cu 23 ani mai mică decât acesta, Cristina Stroe a reușit să-l cucerească pe Drăghici, făcându-l să îngenuncheze pentru a o cere în căsătorie.

Cristina Stroe și Damian Drăghici nu stau pe loc. După un an de la cererea în căsătorie a iubitei sale cu 23 ani mai tânără, Cristina Stroe, aceștia au devenit părinții unui băiețel. Artistul nu este străin de calitatea de tată, acesta mai are o fiică, din prima căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 3 ani, iar la scurt timp după fericitul eveniment, altul le va însenia și mai mult mariajul, nașterea micuțului Drăghici.

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Draghici?

Cristina Stroe este cea de-a treia soție a lui Damian Drăghici. Aceasta are 28 de ani și este originară din Râmnicu Sărat. S-a făcut remarcată după ce, s-a înscris la emisiunea ”Vocea Romaniei” cu piesa Aurei Urziceanu „Dor de viata”. A intrat mai târziu în trupa Andrei si l-a cunoscut pe Damian Draghici, cu care a colaborat.

Cristina Stroe face parte din grupul Damian Brothers, iar în anul 2018, în timpul unei emisiuni televizate în direct, aceasta a fost cerută în căsătorie. Reacția cântăreței a fost unică întrucât nu se aștepta să fie cerută în căsătorie chiar în acel moment. Deși reacția iubitei sale a fost una neașteptată, ”Puteai să nu faci asta la televizor?”, Cristina a mărturisit apoi într-o postare pe Facebook faptul că se simte fericită și iubită.

Aceasta a dorit să menționeze că dragostea trebuie trăită și simțită, dar cel mai important, mai puțin expusă sau transpusă în cuvinte. Cântăreața a ținut să precizeze faptul că ” atunci când vine vorba de mine și de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce privește ultimul an a fost unul plin de provocări, de încercări, dar și de realizări, un an în care am simțit mai mult, am trăit fiecare clipă și am iubit intens, toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine.
”, 
conform postării acesteia.

Citeste si: Damian Drăghici, artistul supranumit ''Omul-orchestră'', vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Chiar dacă diferența de vârstă este destul de mare, dintre cei doi soți, acest lucru nu se resimnte în viața lor cotidiană.

Fericit pentru schimbarea care s-a petrecut în viața lui, Damian Drăghici a dorit să împărtășească glorioasa veste alături de fanii săi de pe rețelele de socializare, la momentul respectiv,  printr-o postare în care își exclama fericirea:  ”Multumesc Doamne Dumnezeule!!! I

am the most grateful that I have ever been! Multumesc #bukiimei Cristina Stroe. Va iubesc din toata inima!!!! ”, au fost cuvinte pe care acesta le-a mărturiist după nașterea soției sale.

Cristina Stroe, i-a răspuns pe măsură, într-un comentariu, în care își declara mulțumirea pentru toate cele petrecute în viața lor: „ Te iubim mult, tati. Mulțumim că exiști și că ne iubești. Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne dăruiește ”, 

a răspuns aceasta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Damian Drăghici diagnosticat cu ADHD. Un impediment în carieră? 

Născut într-o familie de muzicieni, Damian Drăghici a ridicat în picioare săli întregi de spectacole, fiind catalogat unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta a cântat pe cele mai importante scene ale muzicii internaționale, având grijă să se facă amintit și lăudat de fiecare dată. În portofoliul său de interpret muzical, se marchează faptul că a susținut spectacole  alături de Joe Cocker, James Brown, Shaggy și mulți alții  în cadrul turneului european ''Night of the Proms Tour'',  ce a fost desfășurat între anii 2004 și 2006. De asemnea, în mai 2011, a cântat alături de Nigel Kennedy la concertul ''Classical meets Jazz'' din Piața Constituției din Capitală.

„Nu este evident că am ADHD? Îmi zboară mintea în continuu.”, spunea artistul, potrivit hotnews.ro. Straniu sau nu, Damian Drăghici afirmă faptul că boala de care suferă l-a propulsat în cariera de muzician. Acesta a declarat că ”datorită” ADHD-ului a făcut realizabilă cariera de artist și spune că boală persistă, aruncându-i mintea în diferite direcții. La vârsta de 3 ani a început să cânte la țambal, urmând apoi să se apuce de pian, bass și tobe. Toate acesta, spune arstistul, le-a învățat ”mulțumită” ADHD-ului. Acesta mărturisește că toate realizările pe care le-a avut se datorează afecțiunii pe care o posedă. Damian Drăghici nu privește ADHD-ul ca pe o boală, ci mai degrabă o tulburare de persoanliate, după cum declară acesta.

”Tot ce am făcut în viața mea am făcut datorită ADHD-ului, nu este de fapt o boală, o tulburare de personalitate, ci înseamnă că în momentul acela nu ești acolo, nu esti prezent, ți-ai dori să fii în altă parte, pentru că ți-ai făcut alte filme. S-a întâmplat ceva în copilărie, o traumă… asta e explicația științifică, cu toate că nu sunt terapeut, deși mi-ar fi plăcut sau mă bate gândul.”,  a spus artistul pentru sursa citată anterior.

Citeste si: DAMIAN DRĂGHICI, adevărul despre boala de care suferă: „Nu este evident că am ADHD?”

Câte soții a avut Damian Drăghici? Și-a ținut fiica ascunsă timp de două decenii!

La doar 21 ani, Damian Drăghici a cunoscut-o pe prima sa soție, un art designer din Grecia, cea care îi va dărui și primul copil, pe Nikolina Drăghici, pe care a ținut-o ascunsă timp de 2 decenii. Artistul a ținut secret faptul că este părinte, mai bine de douăzeci de ani, iar informația-șoc a apărut în presa din România abia în anul 2018, moment în care Nikolina a venit pentru prima dată în România, la tatăl ei. 

Viața amoroasă a  artistului continuă cu cea de a doua cucerire, recăsădorindu-se cu artistă americană Jennifer Crestol.Acesta a cântat cu artista pe scenele din România. Lucrurile nu au mers foarte bine nici în cea de a doua căsnicie, fapt pentru care Damian Drăghici și-a refăcut viața lângă de Paula Rosenberg. După ce a divorțat de Paula Rosenberg, Drăghici a preferat discreția, până în 2018 când a cerut-o de soție, pe Cristina Stroe, cu 23 mai tânără decât artist, cea care i-a dăruit, la aproximativ un an de la căsătorie, un băiețel.

Citeste si: Damian Drăghici, artistul supranumit <Omul-orchestră>, vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De ce poartă Damian Drăghici aceleași haine?

Damian Drăghici, artist de etnie romă, a trăit o lungă perioadă de timp în America, însă ulterior a revenit în România și și-a continuat cariera aici. Acesta spune despre el că este un om simplu, modest, acesta fiind și motivul pentru care poartă numai haine negre. „Port aceleași haine de doi ani de zile, am doar 5 tricouri și 2-3 pantaloni, aceeași culoare: negru.”,  a declarat artistul pentru acceași sursă menționată anterior. Damian Drăghici spune că a luat exemplul de la Mark Zuckerberg, Barack Obama, Elon Musk și la Steve Jobs, pentru că, potrivit unui studiu, este mult mai ușor să iei decizii și nu este necesar ”s ă-ți încarci mintea cu alte lucruri”, declara Drăghici.

Damian Drăghici va dezvălui mai multe detalii despre viața sa personală, cât și profesională, alături Denise Rifai în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” din seara acesta de la ora 23:00. Ați mințit că ați câștigat un premiu Grammy?”, „De ce ați consumat droguri?”, „A fost Damian&Brothers apogeul carierei dumneavoastră?”, „Cât timp v-ați simțit un cerșetor?”, „V-ați simțit vinovat că v-ați părăsit fiica?”, „De ce nu a fost familia mândră de dumneavoastră?”, „V-ați amenințat tatăl cu pistolul?”,   acestea  sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate artistului Damian Drăghici, în această seară.