Cine este, de fapt, iubita lui Ianis Hagi. Cum arată Elena Tănase

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 25 iul 2022, 08:35

Cine este iubita lui Ianis Hagi. Fotbalistul lui Rangers a surprins pe toată lumea când a anunțat că are o relație cu o tânără domnișoară.

Fiul lui Gică Hagi a revenit în centrul atenției. Ianis Hagi este extrem de discret cu viața sa amoroasă, însă recent a dezvăluit că are pe plan sentimental o duce foarte bine. Se pare că mijlocașul echipei Rangers FC se iubește cu o tânără originară din Constanța. 

Citeste si: Gică Hagi împlinește astăzi 56 de ani. Ce alți mari fotbaliști sunt născuți în aceeași zi cu "Regele"

Cine este și cum arată iubita lui Ianis Hagi

Ianis, fiul lui Gică Hagi, ar forma un cuplu cu o tânără numită Elena Tănase. Aceasta locuiește în Constanța și este de origine aromână, la fel ca Ianis.

În prezent, cei doi au o relație la distanță, deoarece Elena își dorește să-și termine studiile înainte de a se muta în Scoția, potrivit Cancan.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul morții lui Maradona. Un apropiat a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, înainte să fie declarat decesul: „A fost o idioţenie criminală!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tatăl Elenei lucrează în domeniul agricol și pe piața construcțiilor. Zilele trecute, fotografii Prosport i-au surprins pe Ianis și Elena plimbându-se în parcul Herăstrău.

Cuplul s-a relaxat și bucurat de temperaturile calde.

"Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi", a confirmat recent Ianis Hagi, scrie  libertatea.ro.

Ianis Hagi, reușită pe plan profesional

Tânărul traversează cea mai bună perioadă din cariera de fotbalist profesionist.

A primit titlul de campion al Scoției cu Glasgow Rangers și a fost desemnat de clubul său cel mai bun tânăr jucător al sezonului 2020-2021.

În vara acestui an anului, este posibil ca Ianis să plece de la Rangers, iar Sevilla este una dintre echipele interesate de el. În acest sezon, Ianis a înscris 8 goluri și a reușit 15 pase decisive în cele 45 de partide în care a îmbrăcat tricoul celor de la Rangers, informează Digi Sport.

Citeste si: Ce simțea Gică Popescu atunci când Gică Hagi era ales cel mai bun fotbalist al anului? Incredibil ce făcea mereu la început de an: "De fiecare dată, pe 1 ianuarie..."

Ianis Hagi se numără printre cei mai bine plătiți jucători din echipa sa și câștigă 1,1 milioane de euro pe an la Rangers.

Asta înseamnă că Ianis Hagi încasează în fiecare lună suma de aproximativ 84.000

de euro. Fiul lui Gică hagi este căutat de multe echipe, care ar fi interesante să-l cumpere, printre care se numără: Lazio Roma și Sevilla.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?