Primele declaratii ale Laurei, tânăra care era în mașina lui Culiță Sterp în noaptea accidentului: „Soția lui știa de prezența mea în mașină”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 nov 2022, 12:32

O cheamă Laura și a dezvăluit de ce se afla alături de artist în acea seară

Sursa: Instagram Culiță Serp/Captură TikTok mariadragomir121 - colaj Kanal D

În seara în care Culiță Sterp a provocat un accident, nu a fost singur, ci se afla cu o domnișoară blondă în mașină. Laura, pe numele ei, a dezvăluit de ce era împreună cu artistul în acea seară.

Tânăra care se afla cu Culiță Sterp în mașină, la momentul accidentului, a dezvăluit mai multe detalii despre acea seară. O cheamă Laura și este agent imobiliar în Cluj. Tânăra și-a dorit să demonteze zvonurile conform cărora ea ar fi amanta artistului.

Cine este Laura, tânăra care se afla în mașină alături de Culiță Sterp

Pe Instagram, Laura a transmis un mesaj care a spart gura târgului.

Au existat multe voci rele care au spus că ea și artistul ar forma un cuplu din postura de amanți, dar se pare că iubita lui Culiță Sterp știa că Laura era cu el în mașină și niciodată n-a fost vorba de ceva mai mult decât o legătură profesională.

„Inițial nu am vrut să discut despre acest subiect, dar am văzut că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Citește și: Iancu Sterp, mesaj tranșant după accidetul lui Culiță Sterp. Fratele artistului a răbufnit: ”V-ați trezit toți acum să-l judecați”

Au apărut speculații pe TikTok și în presă cum că aș fi amanta lui Culiță. Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională. Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort”, a transmis Laura, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce era Laura alături de Culiță Sterp în mașină

Pe lângă a închide gura răutăcioșilor, Laura a explicat și care a fost motivul pentru care era, în seara accidentului, în mașină împreună cu Culiță.

Pe lângă agent imobiliar, tânăra este și dansatoare, astfel că a fost contactată pentru a apărea în videoclipul lui Culiță, care s-a filmat miercuri.

Citește și: În ce condiții poate Culiță Sterp să scape de ispășirea pedepselor care vor veni după accidentul provocat în Cluj. Artistul este cercetat pentru trei infracțiuni

După ce s-au terminat filmările, Culiță Sterp s-a oferit să o ducă acasă, deoarece și el mergea spre apartamentul lui de la Cluj-Napoca, acolo unde urma să se odihnească.

„Zilele trecute am fost contactată pentru apariția mea în videoclip, care s-a filmat miercuri, iar după terminarea filmărilor, artistul m-a dus acasă pentru că eu aveam ședință la birou următoarea dimineață (sunt agent imobiliar, nu dansatoare), iar el se îndrepta spre Cluj, dat fiindcă are apartament la Cluj și urma să doarmă acolo.

Castingul pentru care s-a vorbit era pentru altă fată, însă de la un rol în videoclip, la eticheta de «dansatoare» este cale lungă.

Numai bine, rău la nimeni!”, a mai declarat Laura, pe Instagram.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.