Cine este Denis Repka, afaceristul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă. Ce legături existau între magnat și Donald Trump

Autor: Diana Bostan

Denis Repka s-a stins din viață într-un accident de motocicletă

Sursa: Facebook: Denis Repka/ ISU Maramureș

Un tragic accident rutier a avut loc vineri, 26 iulie, pe DJ 109F, între localitățile Cavnic și Budești, în urma căruia și-a pierdut viața un cunoscut om de afaceri din Baia Mare.

Denis Repka, un cunoscut om de afaceri din Baia Mare, și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier. Denis Repka, fondatorul companiei Repka Electronics și administrator al unui post de radio, a devenit celebru după ce a făcut parte din echipa de campanie a fostului președinte american, Donald Trump.

Citește și: El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”

Un cunoscut afacerist din România și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier

Accidentul s-a petrecut vineri dimineață, când Denis Repka se afla pe motocicleta sa, notează Spynews. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Maramureș, un apel la numărul unic de urgență 112 a anunțat implicarea unui motociclist într-un accident grav pe DJ 109F.

Citește și: Cum s-a produs accidentul dintre Năvodari și Corbu, în care au fost implicate trei motocicliste! Una dintre ele ar fi fost sub influența alcoolului

Echipajele de prim ajutor SMURD și cel de Terapie Intensivă Mobilă au fost trimise la fața locului, iar un elicopter SMURD a fost mobilizat pentru a interveni de urgență. La sosirea primului echipaj medical, Denis Repka se afla deja în stop cardio-respirator.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

În ciuda eforturilor depuse de echipele medicale, inclusiv resuscitarea, cunoscutul om de afaceri a fost declarat decedat la locul accidentului. ISU Maramureș a confirmat decesul în urma leziunilor suferite.

"Poliția municipiului Sighet Marmației a fost solicitată să intervină la un accident de circulație produs pe DJ 109 F. Primele verificări efectuate au relevat faptul că un bărbat care conducea o motocicleta, a căzut pe carosabil.

Din pacate leziunile suferite au condus la decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei", a transmis IPJ Maramureş, citat de sursa menționată anterior.

Denis Repka ar fi pierdut controlul motocicletei sale

Poliția municipiului Sighet Marmației a intervenit la locul accidentului pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. Primele verificări au relevat faptul că Denis Repka, aflat la ghidonul motocicletei sale, a pierdut controlul și a căzut pe carosabil, suferind leziuni fatale.

Cadavrul a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei, notează sursa menționată anterior.

Citește și: Tragedie în București: Un motociclist de 35 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier

Denis Repka s-a remarcat nu doar prin activitatea sa în mediul de afaceri, ci și prin implicarea sa politică. Fondator al companiei Repka Electronics și administrator al unui post de radio, Denis Repka a fost și membru al staff-ului electoral al fostului președinte american, Donald Trump.

Această implicare i-a adus notorietate atât în țară, cât și peste hotare.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Rezultatele necropsiei vor oferi mai multe informații despre cauzele exacte ale decesului.

Sursa foto: Facebook Denis Repka

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.