Cine este Denis, tânărul care a fost condus pe ultimul drum în ziua majoratului „Nu a vrut altceva decât motor” Iubita lui se zbate între viață și moarte

Author: Diana Bostan
Actualizat: 03 oct 2023, 11:10

t

Sursa: Facebook

Tragedie de proporții pe un drum din județul Botoșani. Un tânăr și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă. Tatăl băiatului face declarații tulburătoare.

Un tânăr în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața într-un accident cumplit. Peste doar două zile, Denis urma să-și serbeze majoratul.

Denis și-a pierdut viața într-un accident de motor

Tânărul urma să împlinească vârsta de 18 ani, însă ceea ce și-a dorit atât de mult, i-a adus în cele din urmă sfârșitul. Tatăl lui Denis mărturisește faptul că fiul lui și-a dorit un singur lucru de ziua lui, o motocicletă, dorință pe care părinții i-au îndeplinit-o.

Citește și: Accident teribil în Suceava! Un tânăr a murit lângă iubita sa, după ce s-au răsturnat cu motorul în afara şoselei. În ce stare se află tânăra

Denis locuia în Franța alături de părinții lui, însă tânărul s-a întors în țară pentru a-și serba majoratul și pentru a da de permis. Pentru că-și dorea foarte mult, părinții i-au cumpărat motorul mult visat, iar Denis era nerăbdător să-și plimbe iubita.

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu, probleme cu legea. Ce au găsit anchetatorii în casa bărbatului

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Noi eram în Franţa. L-am lăsat să vină aici, acasă să-şi facă majoratul. Să dea de permis, pentru B. El îşi dorea motor.

Nu a vrut altceva decât motor. Să fie şi el fericit. Să fie şi el bucuros că are motor. Să-şi plimbe iubita cu motorul” susțin părinții lui Denis, potrivit Observator.

Pe motocicletă se afla și iubita tânărului

Tatăl fetei susține că aceasta l-a anunțat că se vor plimba prin sat, nu că vor merge până la Suceava. Tânărul în vârstă de 17 ani ar fi pierdut controlul motocicletei într-o curbă periculoasă, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Citește și: Un bărbat și-a dat foc în centrul Capitalei: Bărbatul suferea din dragoste

„Fata mi-a zis că pleacă în sat, în niciun caz că ajung la Suceava. Ieşeau împreună. Ei se întorceau acasă” susține tatăl fetei, potrivit aceleași surse. Tânăra urma să-și sărbătorească și ea majoratul o săptămână mai târziu, însă acum se zbate între viață și moarte.

Citește și: Final tragic pentru doi tineri proaspăt căsătoriți. Destinele lor s-au separat, pentru totdeauna, pe o autostradă din Italia

Părinții lui Denis s-au întors în țară, nu pentru a serba majoratul fiului lor, ci pentru a-l conduce pe ultimul drum. Aflați în stare de șoc, acestora nu le vine să creadă că fiul lor a pierdut lupta cu viața atât de devreme.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.