Cine este Diana, femeia găsită fără viață, pe un teren din Sibiu. Depresia puternică nu i-a dat pace în ultimele luni

Autor: Andreea Buinoschi

Personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic

Sursa: facebook, pexels

Diana avea doar 31 de ani și a fost găsită fără viață, pe un teren din Sibiu. Aceasta suferea de o depresie puternică de mai multe luni

Diana a murit la doar 31 de ani, pe un teren de Sibiu, după ce a decis să își ia viața, în urma unei depresii puternice cu care se confrunta de ceva vreme.

Cine este Diana, femeia găsită fără viață, pe un teren din Sibiu

Diana avea doar 31 de ani și era din județul Vâlcea, comuna Perșinari. În urmă cu doar câțiva ani, a decis să se mute la Sibiu, în speranța că va avea parte de un trai mai bun.

Cu toate acestea, femeia a început să aibă depresie și, în ultimele luni, boala pusese stăpânire pe ea extrem de puternic. Neputând să scape de ea, Diana a decis să își pună capăt zilelor. Totul s-a întâmplat pe un teren viran, în apropiere de două străzi din Sibiu: Săcel și Islaz.

Conform presei locale, femeia s-ar fi spânzurat de un copac. Personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru aceasta și a fost nevoit să declare decesul femeii.

Ulterior, trupul neînsuflețit al Dianei a fost transportat la Serviciu, de Medicină Legală de un echipaj din cadrul IML Sibiu, pentru a se efectua necropsia.

Citește și: O femeie de 56 de ani și-a pierdut viața după ce a încercat să scape de un agresor care a pătruns în casa ei. Din ce motiv a intrat bărbatul în casă

„La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul femeii”,

a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sute de oameni au ieșit în stradă pentru Rosa, copila de cinci ani ucisă în Franța

Rosa, fetița unui cuplu de români, a fost ucisă cu sânge rece de un adolescent, abia scos din școala de corecție și cunoscut ca având probleme psihice.

Aproximativ 500 de persoane au ieșit în stradă, împreună cu părinții ei, purtând haine roz și tricouri cu poza copilei imprimată. „Am vrut să ne arătăm susținerea și afecțiunea pentru familie ei ”, au spus oamenii.

Adolescentul fusese arestat pentru crimă, în urmă cu ceva timp, iar autopsia Rosei a arătat că micuța nu a trecut prin acest calvar. Cu toate acestea, examinările continuă, pentru a se afla, cu exactitate, cum a murit copila.

Citește și: „Fă-ți auzită durerea, Luca”. Ce a apărut pe mormântul băiețelului lovit de TIR pe o trecere de pietoni din Lețcani, la o săptămână de la înmormântare

Rosa a fost găsită la doar o oră de când părinții au alertat autoritățile, într-un sac de gunoi, în apartamentul vecinului, adolescentul de doar 15 ani. Acesta se pare că ar fi ademenit-o pe micuță cu o păpușă, în timp ce ieșise la joacă.