Cine este Diana, tânăra ucisă de iubit cu toporul, chiar în fața copilului lor de doi ani. Familia fetei crede că atacul ar fi fost premeditat

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 iul 2024, 16:39

Diana a fost ucisă cu sânge rece de iubitul gelos

Sursa: observator

O crimă cumplită a avut loc luni după amiază într-un sat din Buzău. Diana a fost ucisă cu sânge rece de soțul ei, chiar în fața copilului lor de doar doi ani.

Bărbatul, orbit de gelozie, și-a ucis soția cu zece ani mai tânără, în fața copilului lor de numai doi ani. Scandalul care a escaladat ar fi pornit după ce femeia și-a exprimat dorința de a merge la muncă pe litoral.

Citește și: Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”

Ucisă cu toporul chiar sub ochii copilului

Decizia femeii de a pleca la muncă nu a fost pe placul bărbatului, iar de la discuții în contradictoriu până la violență nu a fost decât un pas.

Femeia se întorsese acasă de pe litoral pentru a rezolva o dispută legată de copil. În acea după-amiază, bărbatul a chemat-o în spatele casei unde a atacat-o cu un topor, chiar în fața celui mic, în vârstă de doar doi ani. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

După comiterea crimei, bărbatul a ieșit în curte și a așteptat sosirea poliției.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Crimă cu premeditare?

Potrivit Observator, familia victimei este de părere că atacul a fost premeditat.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal

Deși nu a dorit să declare nimic în fața anchetatorilor, ancheta este în plină desfășurare, iar autoritățile au deschis un dosar penal pentru omor calificat. 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!