Cine este Dragoș, noul concurent din ”Casa Iubirii”. Tânărul este atras de femeile voluptoase și grațioase

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 feb 2023, 10:20

Cine este Dragoș, noul conurent din ”Casa Iubirii”. Este atras de femeile voluptoase și grațioase

Dragoș este cel mai nou concurent din ”Casa Iubirii”. Tânărul a dezvăluit că a venit la acest show pentru a-și găsi sufletul pereche.

Dragoș Paraschiv are 29 de ani și este pregătit să fac față provocărilor din ”Casa Iubirii”, dar, cel mai important, vrea să-și găsească aleasa în cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D.

Dragoș a absolvit conservatorul și este cântăreț

Dragoș este noul băiat care a intrat în ”Casa Iubirii”. Tânărul a absolvit Conservatorul, iar în viața de zi cu zi este cântăreț.

Totodată, acordă lecții de canto și cântă la diverse evenimente, pe care le și prezintă, uneori.

Dragoș a venit în ”Casa Iubirii” pentru a-și găsi sufletul pereche. Acesta a dezvăluit că este atras de femeile voluptoase, grațioase. 

Citeste si: Iolanda, dezvăluiri fără precedent din culisele relației cu Mihai: Și-a făcut planul dinainte. Cine este bărbatul care o aștepta acasă pe fost concurentă

Noul concurent este nerăbdător să cunoască fetele și să descopere cu care dintre ele rezonează mai bine, încă nu a dezvăluit care sunt intențiile lui sau dacă are un top al fetelor preferate, sau dacă există vreo fată care i-a atras atenția și pentru care a intrat în ”Casa Iubirii”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Rămâne de văzut care dintre concurentele aflate în “Casa iubirii” îi va atrage atenția lui Dragoș.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina de Instagram a lui Mihai la scurt timp după ce a fost descalificat de la ”Casa Iubirii”. Fostul concurent atacă din nou

”Casa Iubirii” este cel mai nou reality show difuzat de Kanal D, 7 fete și 7 băieți au intrat în casă pentru a-și găsi sufletul pereche, o parte dintre ei au fost eliminați, unii au fost descalificați, după ce au încălcat regulamentul emisiunii, dar, în

final, iubirea trebuie să învingă.