Cine este Elena Marin de la Survivor România 2021? Cu ce se ocupă Faimoasa în viața de zi cu zi

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 03:10
video Foto(4)

Elena Marin este concurenta care a înlocuit-o pe gimnasta Ana Porgras la Survivor România chiar dinainte de a începe competiția din Republica Dominicană.

Elena Marin are 33 de ani face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021, alături de alte vedete autohtone. Tânăra este pregătită să dea tot ce poate pe terenul de joc din Republica Dominicană.

Citeste si: Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor România 2021? Povestea incredibilă de viață a Faimoasei

Cine este Elena Marin de la Survivor România 2021?

Elena Marin este cunoascută publicului din România pentru aparițiile în diferite show-uri televizate sau în diferite videoclipuri. Pe lângă pasiunea pentru dans, Elena Marin de la Survivor a cochetat și cu actoria, astfel că a avut roluri în seriale și telenovele precum „ Secretul Mariei”, Burlacii ”, „ Spitalul de Urgenta”, a fost asistentă TV în emisiunea “Răi, da buni” și a apărut în videoclipurile unor artiști celebri precum Anda Adam, Dan Balan, Connect-R.

Elena Marin este și dansatoare Andreei Bălan.

Concurenta de la Kanal D este dansatoare în viața de zi cu zi, în ultima perioadă practicând această meserie în trupa cântăreței Andreea Bălan. Vedeta adoră acest sport, dovadă că are o formă fizică de invidiat mulțumită mișcării de pe scenă.

Citeste si: Cine este şi cum arată soţia lui Cătălin Moroşanu, Faimosul de la Survivor. Sunt împreună de 19 ani!

În copilărie, Elena Marin a practicat gimnastica la Clubul Sportiv al Școlii Generale 3 ce aparținea echipei STEAUA. Ulterior, Elena Marin, a devenit instructor de dans sportiv și a predat balet clasic și dans sportiv.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine este logodnicul Elenei Marin?

Vedeta este susținută din plin de logodnicul ei Andrei, un bărbat care activează în domeniul televiziunii. Iubitul tinerei s-a bucurat când a aflat că i s-a propus plecarea în Republica Dominicană, fiind convins că nu se va întoarce acasă cu mâna goală.

Citeste si: Elena Marin de la Survivor Romania s-a logodit in secret! Cine este barbatul cu care se va casatori Faimoasa si ce a zis despre plecarea ei la Survivor Romania

„Da, suntem logodiți. Este o mare încercare pentru noi, ca și cuplu, să fim atât timp despărțiți, dar îi sunt alături în toate. O voi susține, la Survivor 2021, până în pânzele albe. M-am bucurat pentru ea că a fost aleasă să meargă la Survivor. Mi-ar fi plăcut să fiu alături de ea, să o susțin psihic, dar Elena este o fată cu totul și cu totul deosebită, sunt convins că se va descurca de minune.

Elena, cred eu, la cum o cunosc, e genul de om care nu se va băga în intrigi, va fi factorul de echilibru din echipa Faimoșilor mai ales că este de o bunătate fără seamăn, de aceea o și iubesc la nebunie”, a declarat iubitul Elenei Marin, Andrei.

Elena Marin la Survivor România 2021

Elena Marin va încerca să dea tot ce este mai bun pentru a demonstra tuturor cât de puternică este. Dansatoarea Andreei Bălan a acceptat provocarea de a merge într-o experiență de neuitat. Elena Marin este vedeta care a completat echipa Faimoșilor în sezonul cu numărul 2 al emisiunii Survivor România.

Citeste si: Clipe de groaza pentru Elena Marin la Survivor Romania! Faimoasa a ajuns la spital in stare GRAVA!

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, patru zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată de joi până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.