Cine este Elena Sinulescu, femeia alături de care Benone Sinulescu și-a petrecut ultimii 40 de ani din viață

Author: Madalina Maftei

Cine este Elena Sinulescu?

Sursa: Facebook Benone Sinulescu

Elene Sinulescu este femeia alături de care îndrăgitul artist de muzică populară a trăit o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 40 de ani.

Benone Sinulescu a încetat din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani, iar în urmă a lăsat o soție de neconsolat. Artistul a murit din cauza unei pneumonii care s-a agravat pe fondul altor probleme de sănătate. 

Cine este Elena Sinulescu, femeia alături de care Benone Sinulescu și-a petrecut ultimii 40 de ani din viață

Benone Sinulescu era cunoscut de o țară întreagă, vocea sa inconfundabilă ținea publicul cu sufletul la gură.

Deși viața profesională i-a fost mereu în atenția publicului, nu putem spune același lucru și despre cea personală, artistul a preferat întotdeauna discreția. De asemenea, și soția regretatului artist, alături de care trăia o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 40 de ani, a ales aceeași cale a intimității.

Aparițiile publice ale Elenei Sinulescu au fost extrem de rare de-a lungul carierei artistului, însă, recent, când stare de sănătate a artistului a început să se agraveze aceasta a ieșit public și a vorbit despre problemele cu care acesta se confrunta.

Despre Elena Sinulescu se știe din declarațiile artistului că este ardeleancă și a fost sufletul pereche a lui Benone Sinulescu. Acesta a mărturisit la un moment dat că Elena era completarea de care a avut mereu nevoie în viața lui.

În urmă cu ceva timp, regretatul artist povestea că soția lui a fost foarte încăpățânată, însă nu s-a lăsat până nu a cucerit-o.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Leni mi s-a părut o ardeleancă mai... băţoasă, s-a ţinut tare. Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti. Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol.

Ne-am înţeles bine, încă de la început. Ne iubim şi acum. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă. Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, spunea Benone Sinulescu, 

Citeste si: Legătura dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin. Au trăit sau nu o poveste de dragoste?

Benone Sinulescu și Elena s-au dovedit a fi suflete pereche

La un moment dat, Benone Sinulescu a declarat că Elena este sufletul lui pereche, iar relația dintre ei o compara cu o zicală din popor, astfel că, iubirea dintre ei era una sinceră și adevărată.

”Știu doar ca exista o zicală în popor: “Sacul și-a gasit peticul”.

Eu am fost sacul, iar soția mea, peticul. Ne iubim ca doi tinerei, ne respectăm și ținem unul la altul. Mi-e foarte bine, pot să spun că sunt fericit. Așa e,e mare lucru, suntem rarități. Nu vedeți că întâlnești divorțuri la tot pasul, parcă e un trend ăsta, să tot divorțezi! E urât! Fiecare își face viața cum crede, nu mă bag, dar eu cred că-i mai bine așa cum o fac eu. Sigur, e și o chestie de noroc ca să existe potrivirea aia cu sacul și peticul. Am avut și baftă, recunosc și îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a mai spus Benone Sinulescu, la acea vreme.

Citeste si: Ce pensie avea Benone Sinulescu? Suma modestă pe care artistul o primea după 50 de ani de muncă

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.