Cine este Emaa, cea care va cânta în deschiderea concertelor Coldplay din București! Artista va deveni, în curând, mămică

Autor: Diana Ghita

Când se vor ține concertele Coldplay, în deschiderea cărora va cânta Emaa

Sursa: Captură YouTube EMAA; Facebook Coldplay

Emaa a ajuns în atenția publică după ce a colaborat cu nume mari din muzica românească, precum The Motans și Carla's Dreams, iar în iunie aceasta va cânta în deschiderea Coldplay, pe Arena Națională.

Vestea că Emaa va cânta în deschiderea trupei Coldplay, care va concerta în România pe 12 și 13 iunie, a venit la scurt timp după ce cântăreața a anunțat că este însărcinată.

Emaa urmează să devină mămică

Artista, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit în urmă cu trei săptămâni faptul că este însărcinată. Aceasta a făcut anunțul prin intermediul unei postări publicate pe pagina ei de Instagram, iar toți urmăritorii ei au fost surprinși.

„De trei luni și-un pic, gândirea magică nu mai e doar gândire; nopțile sunt și mai vii, visele și mai fanteziste, iar realitatea mă ia pe sus în toate formele, așa cum a făcut-o mereu, doar că acum mă las și eu mai tare:) Mothership called, we were waiting”, a scris vedeta în descrierea postării.

Odată cu acest mesaj, Emaa a atașat o fotografie cu ecografia pe care se vede clar silueta bebelușului, iar internauții i-au transmis un val de felicitări și gânduri bune: „ Ce etapă

nouă și deplină a existenței! Mă bucur din suflet! Felicitări și îmbrățișări cu toate cele bune, pentru toți 3/ Felicitări și multă iubire!”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de EMAA (@emaasself)

Citește și: ” Ne-am mărit familia!” Însărcinată cu al treilea copil, Georgiana Lobonț a făcut anunțul care i-a bucurat pe fani

Emaa va cânta în deschiderea concertelor Coldplay

Ulterior, cântăreața le-a mulțumit tuturor pentru mesaje, printr-un Instastory în care le-a dezvăluit că va mai veni, în viitorul apropiat, cu vești îmbucurătoare: „Ăsta a fost primul secret și cu adevărat cel mai important; mai am surprize, dar le las să vină pe rând că nici nu știu ce să fac cu atâta fericire deodată”.

Se pare că următorul anunț pe care voia să-l facă era legat de momentul pe care îl va avea la deschiderea concertului formației Coldplay, care, în vara acestui an, va veni pentru prima oară în România.

Citește și: Coldplay în România. Tot ce se știe despre concertul din 2024

Trupa de muzică rock va concerta cu ocazia turneului „Music Of The Spheres World Tour”.

Spectacolul va avea loc pe Arena Națională și, din cauză că biletele s-au epuizat într-un timp record, Coldplay va cânta în decursul a două zile, pe 12 și 13 iunie.

La aflarea veștii că Emaa va cânta în deschiderea celebrei formații, fanii au fost, realmente uimiți, arătând acest lucru prin diverse comentarii la postarea ei: „ Bravo! Suntem mândri de tine!/ Felicitări!/ Un vis!!!!/ Wowwwww!!!/ Vaaaaaai!!!”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?