Cine este Faruk din serialul "Prizoniera destinului"? Iata ce familie fericita are celebrul actor in viata reala!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2022, 03:35
Faruk din Prizoniera destinului Foto(7)
Engin Hepileri este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori in Turcia.

Engin Hepileri, actorul care il interpreteaza pe Faruk, in serialul "Prizoniera destinului" este un barbat implinit.

Talentatul actor Engin Hepileri a devenit cunoscut publicului din Romania, din serialul "Dragoste si secrete", unde l-a interpretat pe temutul Uygar. Iar in prezent, telespectatorii romani, mari fani ai serialelor turcesti, il pot urmari pe talentatul actor în serialul “Prizoniera destinului”, difuzat la Kanal D.

Cine este Faruk din serialul "Prizoniera destinului" in viata reala?

Engin Hepileri s-a născut pe 03 martie 1978 în Istanbul.

Acesta a urmat Liceul Cağaloğlu Anadolu din Istanbul, apoi în 1996 și-a continuat studiile la Conservatorul de Stat din cadrul Universității Istanbul Iogosu. In 2002 Engin Hepileri a început masterul în actorie la aceeași universitate și a lucrat ca asistent de cercetare până la absolvire în anul 2005, cand a devenit actor cu drepturi depline.

Inca de la debutul sau in actorie, Engin Hepileri a avut un succes rasunator datorita talentului si daruirii sale.

Acesta a primit de-a lungul anilor multe premii importante, printre care: 2011- Al 18-lea Premiul Adana Golden Boll, premiul Juriului pt. cea mai buna performanta, in 2010- Al 15-lea Premiu Sadri Alıșık- Premiul pentru cel mai bun actor în filiala de comedie teatrală, in 2004- 8. Premiul Teatrului Afife- Premiul special pentru noua generație.

In anul 2014, Engin Hepileri a divorțat de Ayșe Topçu, cu care s-a căsătorit în 2010.

Apoi s-a recăsătorit cu actrița Beyza Șekerci în 27 mai 2015 și are un copil din această căsătorie. Actorul este un tătic împlinit și mândru de soția sa și fiul lor, Can.

Celebrul actor Engin Hepileri in varsta de 42 de ani, are o casnicie fericita, alaturi de Beyza Șekerci, in varsta de 31 de ani, femeia care-i este alaturi de cinci ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate ca atat Engin cat si Beyza sunt amandoi actori, iar munca le rapeste o buna parte din timp, acestia nu uita niciodata sa isi faca timp pentru a petrece timp in familie, alaturi de fiul lor. Astfel, ziua de duminica este, intotdeauna, despre familie.

Beyza nu se sfieste sa posteze pe retelele de socializare, ori de cate ori are ocazia, cat este de mandra de baietii ei, fapt care starneste admiratia fanilor.

Pe Engin Hepileri il puteti urmari in rolul Faruk, din indragitul serial "Prizoniera destinului", de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citeste si: Ce familie fericita are Engin Hepileri, Uygar, din “Dragoste si secrete”

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul