Cine este fata alături de care s-a fotografiat Ionuț, imediat după ce a anunțat ca se mută din apartamentul Biancăi: “Love you”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 feb 2024, 12:01

Ionuț și Bianca, cei doi concurenți ai emisiunii „Casa Iubirii” sezonul 2, au decis să continue relația lor și în afara emisiunii. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat chiar împreună, însă au ajuns la concluzia că ar trebui să stea separați, pentru a-și acorda spațiu personal unul altuia.

Fostul concurent din Casa Iubirii a dezvăluit intenția sa de a se muta pentru a-i asigura partenerei sale spațiul necesar, însă, cu toate acestea, au planificat să rămână aproape unul de celălalt, angajându-se să se viziteze des pentru a menține aprinsă flacăra iubirii lor.

„Noi de când am ieșit din emisiune am zis că o perioadă vom sta separați, să nu ne aruncăm într-o căsnicie.

Doar că de luna asta o să mă mut și eu singur și când o să fie momentul, o să ne mutăm iar împreună… A fost și ușor, și greu. Probabil problema e că fiecare mai are nevoie de timp petrecut singur. O să mă mut aproape de ea, undeva la 15-20 de minute distanță de mers cu mașina. E același cartier, același sector. O să fie mai frumos, o să vină pe la mine, o să merg pe la ea”, a spus Ionuț pentru Culisele iubirii.

Cine este fata misterioasă alături de care s-a fotografiat Ionuț

La scurt timp după ce a anunțat că se va muta însă, Ionuț a fost surprins cu o altă domnișoară. Despre cine este vorba?

Ionuț nu a avut nimic de ascuns față de iubita sa, Bianca, și nici nu are de ce, pentru că fata alături de care apare fostul concurent din Casa Iubirii nu este nimeni alta decât sora sa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: „De luna asta o să mă mut”. Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii” s-au separat după primul ”te iubesc”. Ce l-a determinat pe tânăr să părăsească locuința șatenei

Ionuț, declarație de dragoste pentru Bianca de Valentine's Day

Ionuț și Bianca sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cu ocazia sărbătorii iubirii, fostul concurent i-a transmis un mesaj frumoasei sale iubite:

Citește și: „Întotdeauna o să fiu lângă tine”. Ionuț, declarație emoționantă pentru Bianca, de Ziua Îndrăgostiților. Cum a reacționat tânăra

„Încă din prima zi în care am intrat în „Casa iubirii”, știam că o să dăm și de greutăți, că o să fie greu între noi sau o fie momente grele, dar să ști că niciodată, indiferent de ce momente vom avea, eu o să

vreau să trec peste ele, nu să fug de ele și întotdeauna o să fiu lângă tine”, i-a spus Ionuț Biancăi.

De asemenea, Ionuț este cel care a spus primul „Te iubesc” în relația lor.