Cine este fata de 15 de ani, din Brașov, care a căzut de la etajul 8 în timpul unei petreceri. Părinții nu își pot reveni din șoc

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 08 apr 2024, 10:20

Sara a murit după ce a căzut de la balconul apartamentului verișoarei sale

Sursa: observator

O tânără din Brașov, pe nume Sara, și-a găsit sfârșitul crunt în noaptea dintre 7 și 8 aprilie, după ce a căzut de la balconul apartamentului verișoarei sale, unde aceasta din urmă a organizat o petrecere..

La petrecere, fata din Brașov ar fi exagerat cu alcoolul, după spusele prietenilor ei, care au dus-o într-o cameră pentru a-și reveni. În momentul în care au mers să verifice cum se mai simte, aceștia au găsit geamul deschis, însă tânăra dispăruse subit.

Medicii s-au străduit timp de oră să-i salveze viața fetei de 15 ani 

Sara a căzut de la balcon ul apartamentului verișoarei sale.

Acesta se află la etajul 8, așa că impactul cu solul de la o asemenea înălțime a fost incompatibil cu viața. În momentul în care s-a izbit de pământ s-a auzit un sunet puternic, ceea ce i-a alertat imediat pe vecini.

„Am auzit un zgomot. Mi-am dat seama că era ceva mare, pentru că a fost un zgomot puternic. Am alergat pe balcon şi am văzut fata”,  a mărturisit un locatar al blocului în care s-a produs tragedia, conform Observator.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2:00, iar după ce tânăra de 15 ani a căzut de la etaj, echipajele medicale, care s-au prezentat de urgență la fața locului, au făcut eforturi susținute, timp de o oră, pentru a-i salva viața, însă, în cele din urmă, au declarat decesul.

Citește și: Cine este tânăra victimă a dublei crime din Brașov. Diana avea doar 25 de ani și urma să se căsătorească

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

În momentul în care a văzut-o pe verișoara ei întinsă pe asfalt, fără suflare, fata care a organizat petrecerea a avut parte de un adevărat șoc și a leșinat. Aceasta a avut nevoie, și ea, de îngrijiri medicale, așa că a fost transportată la spital.

Prietenii fetei din Brașov exclud scenariul unei posibile sinucideri

Tânăra în apartamentul căreia s-a întâmplat tragedia locuia singură, întrucât părinții ei ar fi plecați în Marea Britanie, după spusele vecinilor.

Astfel, ruda Sarei a profitat de acest lucru pentru a-și invita prietenii la o noapte de distracție.

Acum, polițiștii încearcă să afle întreg scenariul incidentului. Aceștia vor vorbi cu cei care au participat la petrecere pentru a afla fiecare detaliu al cumplitei întâmplări. De asemenea, rezultatul autopsiei va releva amănunte importante pentru anchetă, spre exemplu dacă adolescenta consumase și alte substanțe, pe lângă alcool.

Citește și: ”Fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon” Operațiile estetice i-au adus sfârșitul unei tinere. Soțul face dezvăluiri terifiante din ziua tragediei

Până acum se știe că Sara nu avea probleme pe plan sentimental, la școală sau în familie, astfel, apropiații ei exclud varianta unei sinucideri. Ba mai mult, un prieten de al ei dezvăluit, pentru sursa citată, că o știa drept o fată cuminte: „ Eu am mai fost cu ea. Dar nu făcea aşa. Cine ştie? Eu nu o vedeam aşa fată, nu o credeam aşa fată, din aceasta.

Cine ştie, domnule, ce s-o fi întâmplat? Numai ei ştiu”.  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.