Cine este favoritul săptămânii în ”Casa iubirii”! Andreea Mantea a făcut marele anunț: „Nu mă așteptam”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 sep 2024, 20:51

Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Gală incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii, însă nimeni nu se aștepta la așa ceva.

Gala de duminică, 8 septembrie, Andreea Mantea a anunțat faptul că Virginia este favorita săptămânii, lucru care a luat prins surprindere mai mulți concurenți din casă. Iată cum a reacționat Virginia!

Citește și: Andreea Mantea, anunț important pentru concurenți! „În această Gală, părăsește Casa iubirii...” Aflați ce reacții se vor stârni și ce se va întâmpla duminică, 8 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Virginia este favorita săptămânii

După o gală cu multe materiale și discuții între concurenți, a venit momentul ca Andreea Mantea să anunțe și favoritul săptămânii. Dacă mulți se așteptau ca cecul să fie câștigat de Robert sau Teodora, de această dată premiul săptămânal a mers la Virginia.

Andreea Mantea: Favoritul telespectatorilor din această săptămână este...Virginia.

Virginia a fost extrem de surprinsă în momentul în care a fost desemnată favorita săptămânii și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au votat-o. Printre concurenții care s-au bucurat pentru Virginia au fost  Robi și Patrick.

Citește și: Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Virginia: Nu știu, nu mă așteptam. Deși în ultima perioadă am primit foarte multe mesaje de încurajare. Pe această cale țin să mulțumesc tuturor care au fost alături de mine și care au văzut așa cum sunt. Le mulțumesc mult și sper că nu o să-i dezamăgesc. Doamne-ajută!

Robi: Eu mă bucur pentru ea, doamna Andreea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Patrick: Și eu mă bucur.

Gala a fost una cu eliminare

După favoritul săptămânii, Andreea Mantea a anunțat și faptul că gala este una cu eliminare.

Andreea Mantea: Dragilor, această gală este o gală cu eliminare. Imunitate au liderii caselor, respectiv Giuly și Sebastian și favoritul telespectatorilor din această săptămână, Virginia. În rest, liber la vot.

Citește și: Roberta, momente dramatice după despărțirea de Sebastian! „Nu mai am un scop!” Iată cum a reacționat Sebastian

Așa cum era de așteptat, strategiile și-au făcut simțită prezența în gala de duminică. Voturile fetelor au fost împărțite între Robi și Casian. 

Julia: Votul meu merge către Casian. Se vede că nu e interesat. Eu înțeleg că nu suntem interesante pentru el, nici el pentru noi, dar măcar de s-ar fi implicat în discuții.

Deși îl consideră prieten pe Robi, Rebecca l-a votat în gală, ținând cont de dorința lui din timpul săptămânii. 

Rebecca: Votul meu merge către Robi. Pentru că a zis de mai multe ori că nu vrea să rămână în casă și pe lângă asta, nu mi-a plăcut atitudinea pe care a avut-o cu Virginia. Robi face parte dintre persoanele dragi mie din emisiunea asta, dar nu știu, a venit de ne-a adus trandafiri ca să-l votăm, îi fac pe plac și îl votez.

Aici puteți urmări momentul în care Andreea Mantea anunță favoritul săptămânii:

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.