Cine este favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”! Fetele aplaudă puternic când află cine a câștigat: „Am știut..”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 iul 2024, 21:00

Andreea Mantea anunță care este favoritul acestei săptămâni

Sursa: captură video

A venit momentul ca Andreea Mantea să anunțe favoritul săptămânii. Dacă săptămâna trecută Robert a primit cecul, duminica aceasta alt concurent i-a luat locul.

Andreea Mantea a anunțat cine este favoritul publicului din această săptămână și cine va avea imunitate în Gală. 

Citește și: Șoc în „Casa iubirii”! Robi este chemat la eliminare! Curg lacrimi amare: „Nu vreau să plece!”. Aflați ce se va întâmpla duminică, 28 iulie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine este favoritul săptămânii în „Casa Iubirii”

Înainte de a face marele anunț, Andreea Mantea pune paie pe joc și agită puțin concurenții, întrebându-i dacă vor să afle ce fel de Gală îi așteaptă. 

Andreea Mantea: A sosit momentul în care spun STOP VOT! Vom număra voturile voastre și o să vă anunț favoritul din această săptămână.

Vreți să vă anunț acum ce fel de gală este?

Julia: Așteptăm până după favorit.

Patrick este favorit în această săptămână.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Andreea Mantea: Bine, așa voi face. Dacă vreți să stați așa, cu sufletul la gură..

În această săptămână, concurentul care a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, cel care va intra în posesia cecului de 5.000 de lei, va avea imunitate în această Gală, dar și o responsabilitate, este.. Patrick!

Patrick: Vă mulțumesc, vă mulțumesc și vouă, fetelor, pentru că m-ați votat.

De data asta chiar am avut emoții, pentru că data trecută a luat Robert și eram cumva 50-50. E pentru prima dată când chiar am stat cu sufletul la gură. Vă mulțumesc din suflet, dragi susținători, pentru că m-ați votat și că aveți în continuare încredere în mine. Îi mulțumesc și Alexandrei!

Robert știa că Patrick va lua cecul

Robert, cel care a luat cecul săptămâna trecută, a fost convins că Patrick va fi favorit în această săptămână. 

Citește și: Alexandra nu se dă bătută și îl cheamă pe Patrick în camera roșie! „Mie nu mi se pare că tu faci ce simți” Situația se precipită în „Casa Iubirii”

Robert: Am știut că ia Patrick, am simțit.

Urmăriți momentul favoritului în videoclipul de mai jos:

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.