Cine este Favoritul Saptamanii la Puterea dragostei si cine a parasit emisiunea? Cutia Pandorei a dezvaluit o veste importanta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2021, 00:26
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii!

Emotii si supans in Gala Puterea dragostei. Doi concurenti au ajuns in pragul eliminarii! Cine a parasit emisiune?

S-a incheiat inca o saptamana la Puterea dragostei, marcata de multe evenimente tensionate dar si de multe momente romantice si chiar am asistat si la formarea de noi cupluri in casa iubirii.
Ca in fiecare editie de duminica a emisiunii Puterea dragostei publicul are un rol decisiv in desemnarea concurentilor favoriti ai saptamanii, dar si in eliminarea unui concurent. Astfel, in urma exprimarii voturilor de catre concurenti, un băiat și o fată sunt la un pas de eliminare.

Cine sunt Favoritii Saptamanii la Puterea dragostei!

Dupa ce in editia de sambata, Cristina Mihaela a anuntat care sunt cele mai votate trei fete si anume: Maria, Alexandra si Mariana, dar si cei mai votati trei baieti: Alex, Marinescu si Comanici, in Gala de astazi, aceasta a specificat cine sunt cei doi Favoriti ai Saptamanii.
In editia din aceasta seara, dupa multe controverse si certuri iscate intre anumiti concurenti, Cristina Mihaela a pus punct tuturor conflictelor anuntand cine sunt cei doi Favoriti ai Saptamanii.

Astfel, dupa cateva clipe de suspans, aceasta a anuntat ca fata care a acumulat cele mai multe voturi este Alexandra, iar baiatul cel mai votat dintre cei trei este Comanici. Desemnarea celor doi concurenti, ce vor fi si acum protejati, nu mai mira pe nimeni, deoarece toti ceilalalti s-au obisnuit cu faptul ca acestia sunt cei mai apreciati de catre public.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cutia Pandorei a dezvaluit o veste importanta in Gala Puterea Dragostei? Cine a parasit competitia?

Pe de alta parte, in urma voturilor factute de catre concurenti, Romeo si Resemarry ajung in pericol de eliminare.
Inainte de a anunta cine este Favoritul Saptamanii si cel sau cea care va primi si titlul de lider suprem al casei dar si premiul de 1500 de euro, Cristina Mihaela a decis sa dechida cutia Pandorei, care si de aceasta data a dezvaluit un mesaj important din partea staff-ului.

In conditiile in care in Gala de astazi a iesit la iveala faptul ca cei patru concurenti, Seya, Romeo, Maria si Marinescu au incalcat regulamentul, intalnindu-se impreuna in afara orelor de filmare, cutia Pandorei a anuntat ce pedepse vor primi acestia.

In cele din urma, Cristina Mihaela nu a mai prelungit emotiile concurentilor si a decis sa dea curs anuntului final al serii.

Astfel, Favoritul acestei saptamani este Comanici, care a primit cecul in valoare de 1500 de euro si titlul de lider suprem al casei. Ceea ce a insemnat ca tanara Resemarry, cu alura exotica a parasit competitia.

Citeste si: Publicul a ales! Cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati baieti de la Puterea dragostei in aceasta saptamana!

Citeste si: Ies la iveala detalii socante despre Maria si Romeo! "Da, am luat o camera de hotel, toti patru!"

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul