Cine este femeia alături de care a fost surprins Bill Gates la trei săptămâni de la divorțul de Melinda Gates

Autor: Marina Ionescu

Bill și Melinda Gates au anunțat că se vor separa după 27 de ani e căsnicie. Anunțul a fost făcut de cei doi în postări identice pe rețelele sociale. La doar trei săptămâni de la despărțire, Bill Gates a fost surprins alături de o femeie. Cine este aceasta?

În urmă cu câteva zie, Bill Gates a fost surprins pe străzile din New York alături de o tânără domnișoară. Paparazzi l-au pozat pe miliardar din toate unghiurile. Femeia alături de care a ieșit la plimbare are chipul acoperit, însă cunoscătorii și-au dat seama rapid despre cine este vorba.

Citeste si: Soția lui Bill Gates a primit 1,8 miliarde de dolari la doar o zi după divorț! Cum se împarte averea celor doi miliardari?

Cu ce femeie a fost surprins Bill Gates?

După ce au fost făcute publice imaginile cu Bill Gates și tânăra dmnișoară, multă lume s-a întrebat cine este femeia alături de care se se afișează în public.

Ei bine, femeia alături de care a ieșit la plimbare, la doar trei săptămâni după anunțarea publică a divorțului de Melinda Gates, este nimeni alta decât fiica să Phoebe, deși mulți au crezut că este vorba de o nouă prezență feminină în viața miliardarului.

Citeste si: Bill Gates a estimat cand vom reveni la normalitate! Ce precizare importanta a facut miliardarul american despre viitoarele pandemii?

Cei doi au fost surprinși de paparazzi când mergeau la un magazin din apropierea locuinței să facă cumpărături.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru cei care cunosc familia Gates nu a fost loc de interpretări, însă cei care nu știu bine familia miliardarului și-au pus întrebări.

Bill Gates încă poartă verigheta după divorț

Miliardarul a atras și mai mult atenția după ce s-a observat faptul că acesta nu a renunțat la verighetă.

Bill Gates a stat retras în tot timpul scurs de la anunțul divorțului, iar înainte de a fi văzut în New York toată lumea credea că s-a izolat într-o stațiune de golf exclusivă din

California, unde deține un conac de 12,5 milioane de dolari, potrivit protv.ro.

Citeste si: Bill Gates, declarații de ultima ora! Când va lua sfârșit pandemia COVID?

Între timp, Melinda nu a fost încă văzută public după anunțul divorțului. Ea a spus cu acea ocazie că relația lor a fost „iremediabil ruptă” și a spus că au stabilit împreună un plan de împărțire a bunurilor în afara sălii de judecată.

“Nu mai credem că putem crește împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieții noastre”, au scris ei într-o declarație comună.

 

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.