Cine este femeia alături de care s-a fotografiat Dinu Maxer, imediat după divorț. Este foarte cunoscută în România

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 04 ian 2024, 02:15

Cine este femeia alături de care a pozat Dinu Maxer

Dinu Maxer a ales să se fotografieze alături de o altă femeie, o celebră actriță cunoscută și în România.

Dinu Maxer și Deea au ales să divorțeze la notar, iar acum fiecare își vede de propria viață. Dinu Maxer nu a stat mult timp pe gânduri și a ales să se fotografieze cu o altă femeie, la scurt timp după ce a semnat actele de divorț. 

Cine este femeia alături de care a pozat Dinu Maxer

Dinu Maxer se află, pentru câteva zile, într-o vizită pe Coasta de Azur.

Aici, acesta s-a pozat alături de celebra actriță Maia Morgenstern.

După divorț, foștii soți au început să participe separat la diverse evenimente. Deși ambii parteneri trec printr-o perioadă destul de grea, își continuă munca zilnic și încearcă să le fie alături celor doi copii pe care îi au împreună.

Citește și: Deea Maxer rupe tăcerea! Vedeta a spus care este, de fapt, adevărul despre înscenarea divoțului: "Amândoi știm ce vrem. Vom fi împreună"

Dinu Maxer, a postat poza alături de Maia Morgenstern însoțită de următoarea descriere: „În vizită pe Coasta de Azur la producătorul clipului Vampire Dreams, din cadrul proiectului european Mystic Transylvania; pe faleza din Nisa, la o discuție cu Maia Morgenstern”.

De ce au divorțat Deea și Dinu Maxer?

Dinu Maxer a oferit câteva lămuriri legate de divorțul său. Cântărețul spune că a semnat actele de divorț pe 28 martie, că au stabilit și partajul, dar și custodia celor doi copii, Maysa și Andreas.

În aceiași zi, atât el, cât și Deea, au scris pe Instagram un mesaj comun în care anunțau separarea, după 14 ani de căsnicie și 18 de iubire.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Când au luat decizia despărțirii, Dinu și Deea au făcut partajul, iar ea a cumpărat un apartament chiar în blocul în care au locuit împreună, totul pentru ca cei doi copii să resimtă cât mai ușor destrămarea familiei.

Acum, Deea locuiește alături de Maysa la etajul doi, iar Dinu și Andreas, fiul lor, care și-a dorit să rămână cu tatăl lui, stau la etajul cinci. Se văd zilnic cu toții, ceea ce nu pune presiune pe cei mici, care se simt mai liniștiți.

La scurt timp după divorț, Dinu Maxer a declarat că: "Ieri am semnat actele de divorț. Noi nu ne-am certat, ne-am despărțit.

Sunt niște nuanțe pe care sper să le înțeleagă oamenii. Noi am fost un cuplu care s-a iubit foarte mult, la noi au primat fidelitatea, sinceritatea. Am fost fideli până s-au depus actele de divorț, am fost sinceri amândoi. Eu nu pot să-i reproșez ceva în acest sens Deei și nici ea mie".

Acesta a mai ținut să precizeze că: "Adevărata problemă a fost iubirea.

Iubirea la noi a ținut 15 ani sigur. A început să scârțâie când a venit Maysa pe lume. Prima dată cuvântul divorț s-a rostit în 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația noastră s-a transformat într-una banală, platonică, fără scântei. Ea a realizat mai repede asta.”

Citește și: Divorțul dintre Deea și Dinu Maxer ar fi fals! Ce acuzații au primit cei doi: „Strategie de marketing, e o modă la vedete”

Ce declarații a oferit Deea Maxer?

Deea Maxer a postat un mesaj cu subînțeles, referitor la relații și la aparențe.

„Să dormi cu cineva în același pat nu înseamnă că ești apropiat. Să trăiești în aceeași casă cu cineva nu înseamnă că ești apropiat. Singurul lucru care ajută să fii aproape de cineva este atunci când te simți în siguranță și poți să te deschizi atunci când te simți văzut, apreciat și înțeles în momentele cele mai vulnerabile. Dacă poți să faci asta, atunci lucrurile vor merge. Dacă nu, nu poți schimba asta într-un moment, pentru că ați fost meniți să fiți împreună".

Sursă: facebook.com